Küçükçekmece Rizeliler Derneği Başkanı gözaltına alınıp bırakıldı

Küçükçekmece Rizeliler Derneği Başkanı gözaltına alınıp bırakıldı
Sosyal medyada çok sayıda silahla verdiği görüntülerle gündem olan Rizeliler Derneği Başkanı Ahmet Sivri'nin silahlarına el konuldu. Gözaltına alınan Sivri, daha sonra serbest bırakıldı.

Küçükçekmece Rizeliler Derneği'nin başkanı Ahmet Sivri'nin,elinde kılıç ve masasında çok sayıda silahla birlikte çekildiği görüntüler sosyal medyada çok konuşulmuştu. 

ÖNCE GÖZALTINA ALINDI SONRA SERBEST BIRAKILDI 

Bu görüntülerle ilgili İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden bir açıklama geldi. Açıklamada 25 Temmuz'da Sivri'nin gözaltına alındığı belirtildi ve şöyle denildi:  

"25 Temmuz'da pompalı tüfek, kılıç gibi silahlarla yapılan paylaşımlarla ilgili yapılan araştırmalarda; Görüntülerde yer alan Ahmet Sivri, aynı gün saat 17.00 sıralarında Küçükçekmece 'de yakalanarak muhafaza altına alınmış, şüphelinin ikametinde, işyerinde ve başkanlığını yaptığı dernek adresinde gerçekleştirilen eş zamanlı aramalarda görüntülerde yer alan uzun namlulu silahların tamamı ve kılıç ele geçirilmiş, yapılan incelemelerde silahlardan 5’inin ruhsat tarihinin dolduğu belirlenmiştir"

Hakkında "6136 Sayılı Kanuna Muhalefet" suçundan işlem yapıldığı belirtilen Sivri'nin adli makamlarca serbest bırakıldığı kaydedildi.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar