Cinsel saldırıda bulunan uzman çavuş: Akollüydüm, hatırlamıyorum

Cinsel saldırıda bulunan uzman çavuş: Akollüydüm, hatırlamıyorum
Gözaltına alınan A.A. ifadesinde, alkollü olduğunu öne sürerek, 'yaşı küçük olan şahsı görmüş olabilirim ama hatırlamıyorum.' dedi.

Şırnak’ta dün uzman çavuş A.A., 13 yaşındaki bir kız çocuğuna cinsel saldırıda bulundu. Gözaltına alınan A.A. Şırnak Asayiş Şube Müdürlüğü’ndeki ifadesinde alkollü olduğunu öne sürerek, "… yaşı küçük olan şahsı görmüş olabilirim ama hatırlamıyorum.  Ancak görmüş olsam bile ben asla tanımadığım ve bilmediğim bir yerde ikamet eden yaşı küçük olan çocuklara fiziksel bir temasta bulunmadım" dedi.

Şırnak'ta dün, 13 yaşındaki bir kız çocuğa uzman çavuş A. A.’nın cinsel saldırıda bulunduğu haberi üzerine, evredeki yurttaşlar  A. A.’nın etrafını sardılar ve yakaladılar.  O anlar yurttaşlar  tarafından cep telefonu ile görüntülendi. Polise teslim edilen A.A. Şırnak Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü. ANKA'nın ulaştığı, A. A.’nın emniyet ifadesinde özel güvenlik görevlisi olan bir kadın ile sosyal medya üzerinden tanıştığını, piknik yapmak için sözleştiklerini ve dün buluştuklarını söyledi. Kadının yanında kız kardeşiyle geldiğini kaydeden A.A. alkol aldıktan sonra kadının kız kardeşini gönderdiklerini belirterek, özetle şunları anlattı:

"Bayan şahısla aracımda rızası dahilinde birlikte olduk. Bayan şahıs sinirli şekilde kapıyı vurarak araçtan ayrıldı. Araçtan indim arkasından ikametine doğru gittim. O an alkollü olduğum ve daireyi bilmediğim için tek tek katlara çıkarak, koridorlarda var mı diye kontrol ettim. Zemin katta benden yaşça büyük erkek bir şahsa ‘Burada mı oturuyor?’ diyerek, binadan ayrıldım… Araçta bulunduğum sürede bayan şahsı telefonla birkaç kez aradım, ulaşamadım.

Aradan kısa bir süre geçtikten sonra park halinde bulunan arabamın çevresinde 8-10 kişinin toplandığı fark ettim. Aracımın sürücü koltuğu camına vurarak kapıyı açmamı istediler. Camı açtım, bana kim olduğumu sordular. Ben de onlara sevgilimin burada olduğunu söyledim. Bana ne iş yaptığımı sordular. Ben de uzman çavuş olduğumu söyledim. Mesleğimi söylediğim gibi aracın kapısını açtılar, açar açmaz içlerinden bir tanesi suratıma yumruk attı. Ben direksiyona doğru yüzümü tutarak, eğildiğimde belimden silahı aldıklarını fark ettim. Beni araçtan indirerek, darp etmeye başladılar.

Beni darp ederlerken şahısların bağırarak, ‘Uzman çavuşlar ve polisler Şırnak’ta yaşayamazlar’ şeklinde söylemlerde bulunduklarını duydum. Kısa bir süre sonra beni darp edenler geldi ve beni kalabalığın elinden alarak polis otosuna götürdüler."

      

   

'BİLMEDİĞİM BİR YERDE OLAN ÇOCUKLARA FİZİKSEL TEMASTA BULUNMADIM'

Polisin "Alınan müşteki ve tanık beyanlarında bina içerisinde gezerken 13-14 yaşlarında 2 kız çocuğuyla karşılaştığınız ve onlara fiziksel bir müdahale bulunduğunuz iddia edildi" sözlerine uzman çavuş A. A., şu yanıtı verdi:

"Ben binaya sosyal medya üzerinden tanışarak, gönül ilişkisi kurduğumuz bayan şahısı bularak onunla konuşmak için girdim ve tek tek katları bu bayanı bulmak için gezdim. O an çok fazla alkol almıştım. Sadece ifademde belirttiğim benden yaşça büyük olan erkek şahıs ile olan diyaloğumu hatırlıyorum. Biraz önce söylediğim gibi merdivenlerden inip çıkarken, belki bahse konu yaşı küçük şahısları görmüş olabilirim ama hatırlamıyorum. Ancak görmüş olsam bile ben asla tanımadığım ve bilmediğim bir yerde ikamet eden yaşı küçük olan çocuklara fiziksel bir temasta bulunmadım ve bulunmam da..."

ÇOCUK YAŞADIKLARINI ANLATTI

Cinsel saldırıya maruz kalan küçük çocuk ise yaşadıklarını şöyle anlattı:

"Dün 23.00 sıralarında Z. ile evimizin bahçesinde otururken komşu ablamız bize evinde yemek olduğunu ve bizden getirmemizi istedi. 1’inci katta oturan komşumuzun dairesinin önüne geldiğimizde kapıyı açmaya çalıştığımız esnada daha önceden hiç tanımadığım ve görmediğim fakat görsem tanıyabileceğim 20’li yaşlarda 1.75 boylarında esmer tenli, siyah saçlı, bir şahıs benim boynum kısmından tutarak kendine çekmeye çalıştı. Ve bende bunun üzerine bağırmaya başladım. Beni kendine doğru çektiğinde hiçbir şey demedi ve benimle hiç konuşmadı. Ben bağırınca bu şahıs oradan hızlıca uzaklaşıp bahçeye gitti. Biz de bahçede oturan annelerimizin yanına gittik. O esnada şahıs bahçede dolanmaya devam ediyordu ve arada bir bize bakıyordu. Biz bunun üzerine olayı annelerimize ve orada bulunan komşularımıza anlattık." (ANKA)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar