CHP’li Öztrak: Yönetemediklerini gördüklerinde apar topar erken seçime gidecekler

CHP’li Öztrak: Yönetemediklerini gördüklerinde apar topar erken seçime gidecekler
'Erken seçim kararını da bu hükümet verecek, Erdoğan'ın şahsım hükümeti verecek.'

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Fox TV’de İlker Karagöz’le Çalar Saat Hafta Sonu programında soruları yanıtladı.

Erken seçim sorusuna yanıt veren Öztrak, iktidarın artık yönetemediğini, mecburen erken seçime gitmek zorunda kalacağını söyledi.

Öztrak'ın erken seçim konusundaki açıklamaları şöyle oldu:

Bu yönetemezlikle, bu ülkeyi yönetme kabiliyetini tamamen kaybetmiş olan iktidarla, siyaset üretemeyen iktidarla erken seçim mecburen çok kısa zamanda olur. Bunları bu işleri düzeltecek bir şeyi kalmadı.

Şu tarih bu tarih demek zor. Sandığı millet istiyor. Erken seçim kararını da bu hükümet verecek, Erdoğan'ın şahsım hükümeti verecek. Çünkü yaptıkları anayasa değişikliğiyle o noktaya getirdiler işi.

Yönetemediklerini görecekler, gördükleri anda da apar topar erken seçime gidecekler. Çok uzamasın diye temenni ediyorum aksi takdirde milletimizin sırtındaki yük her gün artacaktır.

Biz de Cumhuriyet Halk Partisi kadroları olarak seçime hazırız. Seçimden sonra da bu ülkeyi süratla düze çıkarmaya, bu ülkeyi yeniden refaha kavuşturmaya hazırız.

'KÖTÜ BİR SENARYO, KÖTÜ BİR YÖNETMEN'

Öztrak, AKP'nin alay konusu olduğu videoyu neden sildiğine dair ise şunları söuledi:

Filme baktığınız zaman, kötü bir senaryo ve kötü bir yönetmen. Onlar açısından kötü, bizim '128 milyar dolar nerede' sorusumuzu öne çıkaran bir film çıkmış.

Zaten ilk onlar kendi sayfalarına koyduğunda gişe yapamadı. Ne zamanki biz kendi sayfamıza koyduk, o zaman ciddi bir şekilde izlenmeye başladı.

Bizim iletişim stratejisi politikasını yürüten arkadaşlara teşekkür ediyorum. 3 günde videoyu sildirdiler.

Öne Çıkanlar