CHP’li belediye başkanından AKP'ye 21'inci yıl ziyareti: 'Siyasi nezaket'

CHP’li belediye başkanından AKP'ye 21'inci yıl ziyareti: 'Siyasi nezaket'
AKP’yi ziyaretine ilişkin konuşan CHP’li Malkara Belediye Başkanı Yurdakul, ‘Siyaset bugün var yarın yok. Küçük bir ilçede yüz yüze bakıyoruz. Siyaset ayrı, insani ilişkiler ayrı şey’ dedi.

Fotoğraflar: AKP Malkara İlçe Başkanlığı


Tekirdağ’da Malkara Belediyesi’nin CHP’li Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, AKP’yi ziyaret ederek 21’inci kuruluş yıl dönümünü kutladı. CHP’li Belediye Başkanı Yurdakul, AKP Malkara İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek, ‘diyalog’ mesajı verdi.

AKP Malkara İlçe Başkanlığı’nın sosyal medya hesabından ziyarete ilişkin yapılan paylaşımda, "Partimizin 21. kuruluş yıldönümü sebebiyle İlçe Başkanlığımıza ziyarete gelen Sn. Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve Başkan yardımcısı Hüseyin Vasfi Güner’e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz" denildi.

‘SİYASET AYRI ŞEY, İNSANİ İLİŞKİLER AYRI ŞEY’

Duvar’da yer alan habere göre 'Hayırlı olsun dileklerini sunduklarını' belirten CHP’li Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ise "21. yılı olduğu için hayırlı olsun diye siyasi nezaket ziyaretinde bulunduk" dedi.
Facebook’tan bir kişinin bu ziyarete ilişkin 'olumsuz bir yorum yaptığını fakat bunun önemli olmadığını', ziyarete ilişkin tepki almadığını söyleyen Yurdakul, "Ben Millet İttifakı’nın adayı olarak seçildim. Cumhuriyet Halk Partisi üyesiyim. Seçim bitti. Şu an AK Parti merkezi hükümeti temsil ediyor. Biz yerel yönetimi. Beraber Malkara için çalışacağız. Sonuçta siyaset bugün var yarın yok. Biz küçük bir ilçede yaşıyoruz. Her gün yüz yüze bakıyoruz. Hepimizin diyalogları da iyi. Siyaset ayrı şey, insani ilişkiler ayrı şey" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar