CHP'den Ethem Sancak yorumu: Artık her şey Türkiye’nin gözü önünde gerçekleşiyor

CHP'den Ethem Sancak yorumu: Artık her şey Türkiye’nin gözü önünde gerçekleşiyor
Ethem Sancak'ın AKP'den kesin ihraç istemiyle İl Disiplin Kurulu’na sevk edilmesini değerlendiren CHP Sözcüsü Faik Öztrak, 'Kimin değirmenine su taşıdığı gayet açık' dedi.

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Tekirdağ’da iş dünyasını ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti. Öztrak’a ziyaretlerinde CHP Tekirdağ Milletvekilleri İlhami Özcan Aygun ve Candan Yüceer, CHP Tekirdağ İl Başkanı Şener Zeynel Saygın ve partililer eşlik etti.

Öztrak, Tekirdağ Ticaret Borsası’nı ziyaretinin ardından ANKA Haber Ajansı’nın sorularını yanıtladı. Öztrak, Ethem Sancak’ın AKP İstanbul İl Yönetim Kurulu tarafından tedbirli olarak kesin ihraç istemiyle İl Disiplin Kurulu’na sevk edilmesini değerlendirdi.

"Bozuk saat bile günde iki defa doğruyu gösteriyor" diyen Öztrak, "Ethem Sancak, çıktı dedi ki "AK Parti’yi iktidara ABD getirdi’ dedi. Ondan sonra soruşturmalar başladı. Halbuki kurucusu… Biliyor herhalde ne olup bittiğini. Bütün Türkiye de görüyordu zaten, ne olup bittiğini. Hatırlarsanız Tayyip Erdoğan daha parti genel başkanıyken Beyaz Saray'da kabul edildi. Sonra arkasından çıktı dedi ki ‘Ben Büyük Ortadoğu Projesinin eş başkanıyım.’ Her şey aslında milletin gözü önünde meydana geldi" ifadelerini kullandı.

Öztrak, şöyle devam etti: "Şimdi tutmuşlar herkesi başka ülkelerle işbirliği yapmakla, başka elçiliklerden icazet almakla suçlayan AK Parti’nin ne olduğu ortaya çıkınca da kurucularını da disiplin kuruluna verdiler. Yani o da istifa etti. Ama bugün artık her şey Türkiye’nin gözü önünde gerçekleşiyor. Kimin değirmenine su taşıdığı gayet açık, net ortada."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar