CHP'den Erdoğan'a Kayseri yanıtı: 14'ü AKP'li 57 muhtar CHP'ye katıldı

CHP'den Erdoğan'a Kayseri yanıtı: 14'ü AKP'li 57 muhtar CHP'ye katıldı
CHP Lideri Kılıçdaroğlu, 14’ü AKP, 1’i de MHP’den istifa ederek partisine katılan Kayserili 57 muhtara rozetlerini taktı. Erdoğan, Kayseri mitinginde beklediği kalabalığı bulamamıştı

Cumhuriyet Halk Partisi, Kayseri’de yaptığı mitingde beklediği kalabalığı bulamayan Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a 57 muhtarı partisine katarak yanıt verdi. Partilerinden istifa ederek CHP'ye katılan muhtarlardan 14'ü AKP'Li biri de MHP'li.  

Kayseri’den 57 muhtar, Parti Örgütü ve Örgüt Yönetimi’nden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı’nın kurduğu İç Anadolu Masası ve Kayseri İl Örgütünün çalışmaları sonucunda Cumhuriyet Halk Partisi’ne katıldı. Kayseri’de görev yapan 714 muhtardan 57’sinin daha partiye katılması ile Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri’deki temsilini genişletmeye devam etti. 

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’nde yapılan katılım töreninde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı’nın yanı sıra Kayseri Milletvekili Çetin Arık, Kırıkkale Milletvekili ve İç Anadolu Masası Koordinatörü Ahmet Önal ve Kayseri İl Başkanı Ümit Özer hazır bulundu.  Partisine katılan muhtarlara rozetlerini Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu taktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 23 Temmuz’da Kayseri’de yaptığı mitinge kamu görevlileri ve bazı fabrikalarda çalışan işçilerin katılımının zorunlu tutulmasına rağmen beklenen kalabalığı toplayamamıştı. 

Öne Çıkanlar