Çevre Bakanı Kurum: TOKİ borçlarını kapatanlara yüzde 22 indirim yapıyoruz

Çevre Bakanı Kurum: TOKİ borçlarını kapatanlara yüzde 22 indirim yapıyoruz
TOKİ'den ev sahibi olan ve ödemeleri devam eden vatandaşlara ilişkin 'kampanya' başlattıklarını açıklayan Murat Kurum, 'Borçlarını kapatanlara yüzde 22 indirim yapıyoruz' dedi.

Foto: TOKİ Haber


Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'na (TOKİ) borçları olanlara ilişkin ‘kampanya’ açıklaması yaptı. Kurum, TOKİ’den ev sahibi olan ve ödemeleri devam edenlerin borçlarını kapatmaları halinde yüzde 22 indirim yapılacağını duyurdu.

Çevre Bakanı Kurum, TOKİ’ye borçları olanlara dair Twitter hesabından açıklama yaptı. "TOKİ'den ev sahibi olan ve ödemeleri devam eden vatandaşlarımıza borçlarını kapatmaları halinde yüzde 22 indirim yapıyoruz" diyen Kurum, söz konusu ‘indirim’ kampanyasının belirli tarihler arasında yapılacağını belirterek gün verdi, ‘Hayırlı olsun’ ifadesini kullandı.

Çevre Bakanı Kurum’un açıklaması şöyle:

"TOKİ'den ev sahibi olan ve ödemeleri devam eden vatandaşlarımıza borçlarını kapatmaları halinde yüzde 22 indirim yapıyoruz. 22 Mart'ta başlayacak kampanyamız 19 Nisan'a kadar devam edecek. İndirim kampanyasının ayrıntıları TOKİ Başkanlığımızca açıklanacak. Hayırlı olsun."


(HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar