Cengiz Kurtoğlu'nun konserinde silahlı kavga: Seken kurşun 3 yaşındaki çocuğa isabet etti

Cengiz Kurtoğlu'nun konserinde silahlı kavga: Seken kurşun 3 yaşındaki çocuğa isabet etti
Sakarya'da festivalin kapanış konserinde silahlı kavga çıktı. Silahla vurulan şahıs ile seken kurşunun isabet ettiği 3 yaşındaki bir çocuk yaralandı. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

Sakarya'da Dartılı Keşkek, Tarım, Hayvancılık, Kültür Sanat Festivali'nin kapanış konserinde Cengiz Kurtoğlu sahnedeyken silahlı kavga çıktı. Silahla vurulan kişi ve seken kurşunun isabet ettiği 3 yaşındaki bir çocuk yaralanırken, olayla ilgili iki kişi gözaltına alındı.

Kaynarca’da düzenlenen Dartılı Keşkek, Tarım, Hayvancılık, Kültür Sanat Festivalinin kapanış konserinde silahlı kavga oldu. Cengiz Kurtoğlu’nun sahnede olduğu sırada M.T. ile iki kişi arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma yaşandı.

Kısa sürede büyüyen olay sırasında tabancasını ateşleyen kişi, M.T.’yi silahla vurarak yaraladı. Seken kurşunlardan biri de üç yaşındaki E.F. isimli çocuğu yaraladı. Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Yaralanan iki kişi Kaynarca Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

E. F., Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Olay sonrasında Kaynarca İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri kısa sürede iki kişiyi yakalayarak gözaltına aldı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. (DHA)

Öne Çıkanlar