Çiçek, siyasetçileri eleştirdi: Hepsi birinci parti olduğu iddiasında, ama birbirlerini dinleyen yok

Çiçek, siyasetçileri eleştirdi: Hepsi birinci parti olduğu iddiasında, ama birbirlerini dinleyen yok
Siyasetçileri eleştiren Cumhurbaşkanlığı YİK üyesi Cemil Çiçek, ‘Herkes, her şeyi en iyi kendisinin bildiği iddiasında... Yine, kimse kimseyi dinlemiyor’ dedi.

Eski TBMM Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Cemil Çiçek, siyasetçileri eleştirdi.  Herkesin birinci parti olduğunu iddia ettiğini söyleyen Çiçek, "Herkes, her şeyi en iyi kendisinin bildiği iddiasında. Yine, kimse kimseyi dinlemiyor" dedi.

‘AMAZON YERLİLERİNE DÖNDÜK’

Sabah gazetesi yazarı Yavuz Donat bugünkü köşe yazısında Cumhurbaşkanlığı YİK üyesi Çiçek’in sözlerine yer verdi. Amazon yerlileri benzetmesi yapan Çiçek, şunları söyledi:

"Bir zamanlar... Fransız antropolog, Amazon yerlilerinin yaşantılarını incelemek istemiş... Aralarına girmiş. Erkekler, bütün gün dağda, ormanda, av peşinde. Akşam olunca... Büyük bir ateş yakılıyor... Ateşin çevresinde herkes konuşuyor. Ve her konuşan kendini övüyor. "En büyük avcı benim... Aslan da avlarım, kaplan da, geyik de.  Ama kimse kimseyi dinlemiyor... Herkes kendini anlatıp, duruyor. Biz de, Amazon yerlilerine döndük... Siyasetçiler konuşuyorlar... Hepsi, birinci parti olduğu iddiasında... Ama birbirlerini dinleyen yok. Akşamları televizyonu aç... Tartışma programları... Herkes, her şeyi en iyi kendisinin bildiği iddiasında... Yine, kimse kimseyi dinlemiyor."

Öne Çıkanlar