Cem Yılmaz'dan konser yasaklarına tepki

Cem Yılmaz'dan konser yasaklarına tepki
Son günlerde ardı ardına gelen konser yasaklama haberlerine bir tepki de Cem Yılmaz'dan geldi: Yine ortaçağdan güzel bir orta geldi...

Son günlerde Düzce'den Ankara'ya, İstanbul'dan Isparta'ya, ülkenin pek çok yerinden gelen konser iptali haberlerine toplumun her kesiminden tepki yağıyor.

İlk olarak Aynur Doğan'ın Kocaeli’de 20 Mayıs'ta gerçekleşmesi planlanan konseri AKP’li Derince Belediyesi tarafından iptal edildi. Ardından da, Müzisyen Niyazi Koyuncu da Pendik Halk Eğitim Merkezi'nin 25 Mayıs'ta Sahil Meydanı'nda düzenleyeceği etkinlikte sahne almasının AKP'li Pendik Belediyesi tarafından engellendiğini duyurdu.

Daha sonra, 19 Mayıs etkinliğinde sahne alacağının duyurulmasının ardından Apolas Lermi, iki konserinin iptal edildiğini açıkladı.

Isparta Uluslararası Gül Festivali'nde 3 Haziran günü gerçekleşecek Melek Mosso konseri, gericilerin hedef göstermesiyle birlikte belediye tarafından iptal edildi. Art arda gelen konser yasakları ve iptalleri çok sayıda sanatçı ve siyasetçinin tepkisini çekti.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Ahlaklı Konser ! Yeni yeni işler ;) hayırlı işler. Yine ortaçağdan güzel bir orta geldi. Boş kaleye gol atmama ahlakım ile susma hakkımı kullanıyorum. Pass" ifadeleriyle tepkisini gösterdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar