Cem Yılmaz kendisini hedef alanlara patladı: Her sene bu pisliği yapıp duruyorsunuz!

Cem Yılmaz kendisini hedef alanlara patladı: Her sene bu pisliği yapıp duruyorsunuz!
Kendisini hedef alan sosyal medya paylaşımları Cem Yılmaz’ı öfkelendirdi. Peş peşe tweetler atan Yılmaz, 'Kuran çarpsın hasta bu insanlar' dedi.

Türkiye’de 15 Temmuz’un altıncı yılı, anma etkinlikleri ve tartışmalarla geçirilirken sosyal medyada ünlüleri hedef alan paylaşımlar Cem Yılmaz’ın tepkisine yol açtı. Yılmaz, iktidar yanlısı görünen trol ve bot hesapların yönlendirdiği paylaşımlara peş peşe attığı tweet’lerde, "Her sene bu pisliği yapıp duruyorsunuz. Allah belanızı versin" diye tepki gösterdi.

Yılmaz'ın konuya ilişkin Twitter paylaşımları şöyle:

"Sosyal medyada yine hiçbir ilgim alakam olmayan "yapıştırma" 15 Temmuz sözlerini fotoğrafımla ismimle paylaşıp durdu , bir diğeri de küfür etti. Her sene bu pisliği yapıp duruyorsunuz. Allah belanızı versin. Bu kadar. Seneye de yapacaksanız onu da şimdiden peşin peşin versin.

Türkiye’de olumlu,olumsuz ne olursa, göktaşı çarpması dahil, benim birşey söyleme gerekliliğime inanmıyorum. Kendini aşırı önemseme hastalığım da yok,nedir benimle işiniz anlamadm.Küfür etmek için "bahane" bulamayıp bari uyduralıma geliyor iş….

…Adam mesela evinde otururken 30 senedir ne iş yaptıgı belli birine "paralı askersiniz" vs niye yazar ya ;) Neyin askeri ? Hangi para dostum…Hayır bir manifestom olur bir hareketin lideriyimdir…Bi durum vardır…Yok oğlu yok…Devamlı bi huzursuz etme , dahil etme , iliştirme…

İnsandan ümidimi kestim, çok oluyor….Yahu benimle ilgili hiç birşeyden haberiniz yok…Bari  bundan haberiniz olsun….Hayatımda patronlu bir işte çalışmamışım adam "tasman kimde Cem " yazıyor ya :))) insan deli oluyor kuran çarpsın hasta bu insanlar. Ve kriminal tabiki..

Ve final …Takma abi ! Vay canına şeytanın aklına gelmez ne büyük bir öneri ! Breh breh"

'PHOTOSHOP'A KARŞILIK 'YAPIŞTIRMA' UYGUN BULUNDU

Yılmaz’ın paylaşımlarındaki öfke ve mizahi öğeler kadar, "photoshop" karşılığı olarak "yapıştırma" kullanması da dikkat çekti. Dil çalışmalarıyla da öne çıkan ünlü çevirmenlerden Necmiye Alpay, Cem Yılmaz’ın bu kulanımı için "Gayet uygun bence" paylaşımını yaptı.

Necmiye Alpay'ın paylaşımı ise şöyle:

"Cem Yılmaz kullanmış, sanıyorum 'fotoşop' anlamında, "yapıştırma". Gayet uygun bence."

Öne Çıkanlar