Çeçen lider Kadirov'dan İsmailağa Cemaati'ne ziyaret

Çeçen lider Kadirov'dan İsmailağa Cemaati'ne ziyaret
Rusya Federasyonu'na bağlı Çeçenistan Cumhurbaşkanı Ramazan Kadirov, İsmailağa Cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu’nu ziyaret etti.

Rusya Federasyonu'na bağlı olan Çeçenistan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ramazan Kadirov, 'Mahmud Hoca' olarak bilinen İsmailağa Cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu’nu ziyaret etti.

Odatv'nin haberine göre, İsmailağa Cemaati'nde, hükümetle zaman zaman ters düşen Marifet Derneği'nin sosyal medya hesaplarından duyurduğu ziyaret ve yayımladığı fotoğraflarda Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e verdiği destekle bilinen Ramazan Kadirov’un heyetiyle birlikte Ustaosmanoğlu’nu ziyaret edip, elini öptüğü görülüyor.

 


Ancak, İsmailağa Cemaati, Kadirov’un ziyaretinden duyduğu rahatsızlığı ağır eleştirilerle dile getirdi.

Twitter'daki masajın altına yazılan yorumlarda 'Çeçenistan’ın bütün mazlum ailelerin kanı var bu köpeğin elinde vatanımızdan diyarımızdan olduk sırf bu şeytanın yüzünü birdaha görmeyelim diye Çeçenistandan mahrum kaldık ama siz onu evinize aldınız. Bizim canımızı çok yaktınız" ve "İnshaAllah Rus yanlısı olmaktan kurtulur Efendi hazretlerimizin himmeti ile", "Ne kadar doğru bilinmez hidayet Allah c.c.'tan. Efendi pek razi degil gibi", "Arkadaşlar vardır bir sebebi fitne ye gerek yok yorumları yazarken dikkat edelim lütfen", "Biliniz ki, Allah'ın lâneti zalimler üzerinedir" mesajları yer aldı. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar