Çatı alev alev yandı, yan apartmandan bahçe hortumuyla söndürmeye çalıştı

Çatı alev alev yandı, yan apartmandan bahçe hortumuyla söndürmeye çalıştı
İstanbul Esenyurt'ta, 3 katlı apartmanın çatısında yangın çıktı. Yangını haber alınca yan apartmandaki evine koşan Kazım İlk, balkondan bahçe hortumu ile alevleri söndürmeye çalıştı.

Yangın, saat 18.00 sıralarında Esenyurt Akşemsettin Mahallesinde bulunan 3 katlı apartmanın çatısında çıktı. Alevler kısa sürede çatının tamamını sararken, yurttaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi.

ÇATI VE BİR DAİRE HASAR GÖRDÜ

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürme çalışmalarına başladı. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 30 dakikalık müdahalesinin ardından yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Olayda can kaybı ve yaralanma yaşanmazken, apartmanın çatısı ve en üst kattaki dairede hasar oluştu

ALEVLERE HORTUMLA SU SIKTI

Yangının çıktığı çatının bitişiğindeki apartman dairesinde yaşayan Kazım İlk, haberi alır almaz müdahale etmek istedi. Evinde bulunan bahçe hortumunu musluğa bağlayan İlk, balkonundan alevlere su sıktı.

'BİR EV, BİR YUVA YANIYOR'

Yangını söndürmek için elinden geleni yaptığını söyleyen Kazım İlk, "Eşim arayınca yangından haberim oldu. Hiçbir şey bilmiyordum. Geldim, söndürmeye çalıştık. Yan taraf benim evim. Onun için elimden geleni yaptım. Bir ev, bir yuva yanıyor. Elimizden geleni yaptık" dedi.

Öne Çıkanlar