Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin'den Migros açıklaması

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin'den Migros açıklaması
İşçilerin direnişi ses getiridi. Bakan Bilgin, Migros işçilerine dair 'Hiçbir işçimizin, emekçimizin mağdur edilmesine göz yummayacağız' açıklaması yaptı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Migros işçilerinin eylemleri üzerine "Emekçimizin mağdur edilmesine göz yummayacağız" dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Migros işçilerinin yaptığı, Türkiye’nin gündemine oturan eylemlerle ilgili açıklama yaptı.

Twitter hesabından paylaşımda bulunan Bilgin, "Migros çalışanı işçilerin şikayetleri ile ilgili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı olarak soruşturma başlattık. Hiçbir işçimizin, emekçimizin mağdur edilmesine göz yummayacağız" dedi.

İŞÇİLER GÖZALTINA ALINMIŞTI

Maaşlarına zam istedikleri için işsiz kalan DGD-Sen üyesi Migros Depo işçileri, haklarını aramak için dün Tuncay Özilhan’ın evinin önüne gitmişti.

Özilhan’ın evinin önündeki işçiler, kısa sürede polis ablukasına alınarakmüdahale gerçekleşmişti. Polis, işçileri ters şekilde kelepçeleyerek gözaltı aracına bindirmişti. Gözaltına alınan işçiler akşam saatlerinde serbest bırakılmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar