Çağan Irmak’ın yönetmenliğinde ‘Yeşilçam’ dizisi

Çağan Irmak’ın yönetmenliğinde ‘Yeşilçam’ dizisi
'Yeşilçam: Bir Sinema Hayvanı' dizisi BluTV'de yayınlanacak

Çağan Irmak’ın yönetmenliğini üstlendiği, Çağatay Ulusoy’un başrolde olduğu "Yeşilçam: Bir Sinema Hayvanı" adlı dizi BluTV’de izleyiciyle buluşacak.

"1960’ların Türkiye’sinde, Yeşilçam’ın altın çağında bir yeniden doğuş hikâyesi" olarak tanıtılan dizide,1960’lar Türkiye’sinin gölgesinde altın çağını yaşamaya başlayan Yeşilçam sinemasındaki bir yapımcının ayakta kalma hikâyesi anlatılıyor.

Dizinin başrol oyuncusu Çağatay Ulusoy, her şeyini kaybetmiş ancak Yeşilçam’da küllerinden yeniden doğmaya çalışan sinema aşığı yapımcı Semih Ateş’e hayat veriyor. Dizide ona eşlik eden Afra Saraçoğlu, kapısını gerçek bir sanatçı olmak için çalan Tülin Saygı’yı, Selin Şekerci ise Yeşilçam’ın gözde yıldızlarından Mine Cansu’yu canlandırıyor.

Güngör Bayrak, Nilüfer Açıkalın, Altan Erkekli, Yetkin Dikinciler, Özgür Çevik, Ayta Sözeri ve Bora Akkaş’ın da oyuncu kadrosunda yer aldığı dizinin senaryosunu Levent Cantek ve Volkan Sümbül kaleme aldı. Yapımını Eastern Sunrise’ın, yapımcılığını ise Sibel Tuna’nın üstlendiği dizinin yayın tarihi henüz belirsizliğini koruyor.

Öne Çıkanlar