Bülent Ersoy ÇYDD’yi vasiyetinden çıkardı

Bülent Ersoy ÇYDD’yi vasiyetinden çıkardı
Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'nin, Bülent Ersoy’un kürk bağışını kabul etmeyeceklerini duyurmasının ardından Bülent Ersoy, ÇYDD’yi vasiyetnamesinden çıkardı.

Bülent Ersoy’un kürklerini Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne (ÇYDD) bağışlayacağını açıklamasının ardından, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, "Bu bağışı kabul edemeyiz" açıklamasını yaptı. Derneğin açıklamasının ardından Ersoy, ÇYDD’yi vasiyetnamesinden çıkardığını belirterek, "Varlığımın bir kısmını bağışlamıştım, vasiyetnamemi yeniden düzenlettim" dedi.

Hürriyet'ten İsmail Bayrak'ın haberine göre; Ersoy yeni açıklamasında, "Ben bu hediyemi, bu tarz spekülasyonlar oluşmadan önce yüreğimdeki samimi duygularımla bir röportajım esnasında beyan etmiştim. Muhterem dinleyicilerimden gelen bazı olumsuz yorumlar üzerine; kendimi aklamak ve paklamak adına kimseyi ya da kurum ve kuruluşları kullanmak değildi niyetim" ifadelerini kullandı.

'ÇAĞDAŞ YAŞAMI DESTEKLEME DERNEĞİ'NE YAPTIĞIM BAĞIŞIN İPTALİNİ GERÇEKLEŞTİRDİM'

Açıklamasına, "Geçtiğimiz yıllarda avukatlarıma kaleme aldırmış olduğum vasiyetnamemde hatırı sayılır taşınır ve taşınmaz mal varlığımın bir kısmını Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne bağışlamıştım" sözleriyle devam eden Ersoy açıklamasını, "Dernek tarafından yapılan bu açıklamalar üzerine değerli avukatlarıma talimat vererek vasiyetnamemi yeniden düzenlettim. 3. maddede yer alan Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne yapmış olduğum bağışlarımın iptalini gerçekleştirdim. İlkelerinden esinlendiğinizi belirttiğiniz dünya lideri, çağdaşlığın en yüce temsilcisi, başkomutan büyük Atatürk’ün ve dünya tarihinin en görkemli imparatorluklarından Osmanlı İmparatorluğu’nun muhteşem padişahlarının da kürk kullandıklarını sizlere hatırlatırım" diyerek noktaladı.

Öne Çıkanlar