Buldan ve Sancar'dan istifaya zorlanan Şebnem Oğuz’a destek mesajı

Buldan ve Sancar'dan istifaya zorlanan Şebnem Oğuz’a destek mesajı
HDP Eş Genel Başkanları Pervin Buldan ve Mithat Sancar, HDP Danışma Kurulu’nda yer aldığı için istifaya zorlanan Prof. Dr. Şebnem Oğuz’a ilişkin destek mesajı paylaştı.

Prof. Dr. Şebnem Oğuz, HDP Danışma Kurulu'nda yer aldığı için 10 yıldır öğretim üyesi olduğu Başkent Üniversitesi tarafından istifaya zorlandı. "Gün siyaset yapma günü ve doğru yerde olduğum için çok mutluyum" sözleriyle tepkisini dile getiren Oğuz'a, HDP'den dayanışma mesajı gecikmedi. 

BULDAN: HOCAMIZIN YANINDA OLACAĞIZ

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, HDP Danışma Kurulu’nda yer aldığı için istifaya zorlanan Prof. Dr. Şebnem Oğuz’a destek mesajı paylaştı.

Twitter hesabından paylaşım yapan Buldan, "Gün doğru yerde siyaset yapma günüdür diyerek Danışma Kurulumuzda yer almayı kabul ettiği için alelacele istifaya zorlanan Prof. Dr. Şebnem Oğuz hocamız, hepimizin onurudur. Zor zamanlarda bizlerle dayanışma içinde olan hocamızın cesur ve kararlı duruşunun yanında olacağız" dedi. 

SANCAR: GÜN DAYANIŞMAYI BÜYÜTME GÜNÜDÜR

HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar'ın paylaşımı ise şöye:

"Danışma Kurulumuzda yer aldığı için istifaya zorlanan Prof. Dr. Şebnem Oğuz hoca onurumuzdur. Hocamızın "gün doğru yerde siyaset yapma günüdür" sözü, tarihi bir ders niteliğindedir. Evet, karanlığı aşmak için, gün bu kararlı duruşu yaygınlaştırma ve dayanışmayı büyütme günüdür."

BARIŞ AKADEMİSYENLERİ: HOCAMIZIN YANINDAYIZ!

Ayrıca Barış Akademisyenleri de, sosyal medya üzerinden "Hocamızın yanındayız!" mesajını paylaşarak Prof Dr. Şebnem Oğuz'un Başkent Üniversitesi tarafından istifaya zorlanmasının ardından yaptığı açıklamanın son halini yayımladı.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar