Yeni Akit'ten babasını kaybeden Pervin Buldan'a nefret söylemi: Tepki yağdı

Yeni Akit'ten babasını kaybeden Pervin Buldan'a nefret söylemi: Tepki yağdı
HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, babasını kaybetti. Yeni Akit'in, haberi nefret söylemi içeren başlıkla duyurmasına sosyal medya kullanıcılarından tepki yağdı.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Pervin Buldan’ın babası Halis Yüzer’in ani bir kalp krizi sonucu kaybedilmesi üzerine, ilgili haberi "Terör sevici Pervin Buldan’ın babası öldü" başlığıyla servis eden iktidar yanlısı Yeni Akit gazetesine sosyal medyadan tepki yağdı.

Pervin Buldan'ın babası Halis Yüzer, dün gece kalp krizi sonucu vefat etmişti. Yeni Akit, haberi takipçilerine nefret söylemi kullanarak duyurdu.

Sosyal medya kullanıcıları, Akit Gazetesi’ne "Sizde hiç akıl, iz'an, ölüye saygı diye bir şey kalmamış değil mi? Sizden olmayanı şeytan olarak görmeye devam edeceksiniz değil mi? İslam, din, iman diyorsunuz ya? Onlar diğer dünyada yakanıza yapışıp bizi neden kirlettiniz diye hesap soracak size..", "Asıl terör sevici senin gibi manşet edenler ülkenin birlik beraberliğini ayrım ve kutuplaştıranlardır.", "Ne İslami değerlere ne ölüye ne de insanlığa zerre kadar sahip değilsiniz ! Saygısız ve ahlaksızsınız" yorumlarıyla tepki gösterdi.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar