Buket Aydın'dan Ahmet Hakan'a: Neye hizmet ettiği belirsiz bir gazeteci

Buket Aydın'dan Ahmet Hakan'a: Neye hizmet ettiği belirsiz bir gazeteci
Buket Aydın, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu konuk almasını eleştiren Ahmet Hakan'a sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu konuk almasını eleştiren Ahmet Hakan'a yanıt veren Buket Aydın,

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan bugünkü "Kemal Kılıçdaroğlu ve kahkahalar, kahkahalar" başlıklı köşe yazısında, Haber Global'de yayınlanan 'Koltuk' programında Buket Aydın'ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu önceki akşam konuk almasını eleştirdi.

Programın başında 31 Mart seçimleri öncesindeki diyalogu hatırlatan Kılıçdaroğlu, "Başlamadan önce güzel bir kahkaha bekliyorum sizden, gülmeniz bize şans getiriyor" dedi. Kılıçdaroğlu, Aydın'ın, "Erdoğan’la cumhurbaşkanlığı yarışına girerseniz kazanacağınızı düşünüyor musunuz" sorusunu da, "Ondan en ufak bir endişem yok. Dolayısıyla bir kahkaha atabilirsiniz" diyerek yanıtladı.

'CNN TÜRK'TEN NE İSTEDİNİZ?' DİYE SORDU

 Kılıçdaroğlu'nun Aydın'a hatırlatma yaparak gülmesini istediği diyalogu bugünkü köşesine taşıyan Hakan, "Ya kardeşim, madem karşılıklı bu kadar mutluydunuz, bu kadar mesuttunuz, bu kadar razıydınız birbirinizden... CNN Türk’ten ne istediniz?" diye yazdı.

Sosyal medya hesabından Hakan'ın ismini vermeden bir paylaşım yapan Aydın, "Sürekli dönen neye hizmet ettiği belirsiz bir gazeteci var adını yazmaya gerek yok gözlüklü bıyıklı biri diyeyim" ifadelerini kullandı. Aydın, paylaşımında şöyle yazdı:

"Yazı yazmış dediler 'ben okumuyorum' bana söylediler. Neymiş Kemal bey neden benim programa çıkmış? Yazısında bir haber kanalını savunuyor aklınca. Ya önce adam gibi araştır. O eski yayın bahsettiğin kanalda değil. Senin zamanında kibarca şutlanıp benim getirildiğim diğer kanal var ya hani senin içine oturan işte o kanalda yapıldı. Dolayısıyla senin kanalın protesto edilmesinin konuyla alakası yok. Kıskançlıktan gözün dönmüş."

Öne Çıkanlar