Borcundan dolayı elektriği kesildi: 10 günlük çocuğum var; kömür yok, odun yok, para da yok

Borcundan dolayı elektriği kesildi: 10 günlük çocuğum var; kömür yok, odun yok, para da yok
Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde 270 TL gelen elektrik faturasını ödeyemedikleri için 4 gün önce elektrikleri kesilen yeni evli çift, 10 günlük bebekleriyle karanlıkta kaldı.

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde yaşayan İsa Alasırt'ın evindeki elektrik, iki aylık toplam 270 TL tutarındaki elektrik faturasını ödeyemediği için kesildi.

"Kaçarak evlendim ondan sonra evden ayrıldım, buraya taşındım" diyen 19 yaşındaki Alasırt, şunları söyledi: 

'ÇOK ZOR DURUMDAYIM'

"Buraya taşındıktan sonra da komşularımız yardım etti. Sonra iş buldum, işe gittim. Yazdan sonra da iş bitti. Şu an iş arıyordum, ama iş bulamadım. Ameliyat oldum apandisitten, onun için de sıkıntıdayım şu an. Elektriğim kesildi şu an elektriksizim evde, o yüzden çok zor durumdayım. 270 lira geldi, 10 günlük çocuğum var, elektrik yok, kömür yok, odun yok ne yapacağımızı bilmiyorum şu an, para da yok. Şu an zor durumdayım, çok zor durumdayım."

KOMŞUSU: PERİŞAN OLDU GECE ÇOCUK

Komşusu Mustafa Karaoğlan ise "Ufak tefek yardım ediyoruz komşusu olarak hepimiz. Ama nereye kadar yardım edeceğiz bilemiyoruz yani. Bunlar işte zor durumda, biz görüyoruz, ufak tefek odununu veriyoruz, ama olmuyor. Para, pul yardım ediyoruz, olmuyor. Biz de zor durumdayız, onun için fazla bir yardım edemiyoruz. 270 lira borçları var biz de üzülüyoruz. Elektrikleri de kesilmiş. Bir çocukları var, ufak daha 10 günlük, perişan oldu gece çocuk; nasıl duracak o karanlıklarda?" dedi. (ANKA)

Öne Çıkanlar