Bonn Bölge Mahkemesi'nin önünde kesik insan başı bulundu

Bonn Bölge Mahkemesi'nin önünde kesik insan başı bulundu
Kesik başa ait gövde ise bölgenin uzağında, Ren Nehri kıyısında bulundu.

Bonn Bölge Mahkemesi'nin önündeki yoldan geçenler, bir adamın kesik bir erkek başını Bonn Bölge Mahkemesi'nin ana girişinin önüne açık bir şekilde yerleştirdiğini gözlemledi. Görgü tanıkları polise haber verdi.

İlk bulgulara göre şüpheli 38 yaşında bir erkek. Şüphelinin gözaltına alınma anını gören bir tanık, söz konusu kişinin kesik baştan birkaç metre ötede oturduğunu ve polise direnmeden sakin tavırlarla araca bindiğini söyledi. 

Almanya'da yayın yapan BILD'e göre, cesedin geri kalanı kısa bir süre sonra, bulunduğu yerden bir kilometre uzaklıktaki Alter Zoll yakınlarındaki Ren Nehri kıyısında bulundu. Zanlının şehirden mahkemeye kadar kesik başla yürüdüğü düşünülüyor.

Polis sözcüsü Robert Scholten ise olay yerinde şu açıklamayı yaptı: "Burada cinayet masasıyla birlikte çalışıyoruz. Her iki keşif yerini de inceleyeceğiz ve geçici olarak tutuklanan adamı sorgulayacağız."

Polis, kurbanın 44 yaşında bir erkek olduğunu da açıkladı.

Müfettişler, 38 yaşındaki şüphelinin polis tarafından özellikle uyuşturucuyla ilgili suçlardan tanındığını açıkladı.

İki adam arasındaki ilişkinin ne olduğu ve birbirlerini tanıyıp tanımadıkları ise halen bilinmiyor.

Polis, cinayete ait herhangi bir kesici alet ya da silah bulamazken, hem şüpheli hem de mağdurun evsizler çevresinden geldiği bilgisini verdi.

Öne Çıkanlar