Bir TÜGVA'lının hayatı: Birden fazla lüks araç, AKP plaka, araç içinde şampanya...

Bir TÜGVA'lının hayatı: Birden fazla lüks araç, AKP plaka, araç içinde şampanya...
TÜGVA'nın İzmir Karşıyaka Temsilcisi Şahin Çetinalp'in sosyal medya paylaşımları 'dikkat çekti'.

Yüksek İstişare Kurulu'nda Bilal Erdoğan’ın görev yaptığı ve son dönemde içeriden sızdırılan belgelerle kamu kurumlarına torpilli olarak girdikleri iddialarıyla tepki çeken TÜGVA'nın İzmir Karşıyaka Temsilcisi Şahin Çetinalp’in özel plakası, birden çok 'otomobil ve şampanyalı sosyal medya paylaşımları dikkat çekti.

Şahin Çetinalp (sağda) Bilal Erdoğan'la (ortada) birlikte...

Lüks otomobillerinde 'AKP' plakasını kullanan TÜGVA İzmir Karşıyaka temsilcisi Şahin Çetinalp, bunu İnstagram hesabında "Canımız ya da malımız davamızdan değerli olsa bu plakayı kullanmayız" ifadeleriyle açıklıyor.

Çetinalp'in bir başka paylaşımında ise 2 Audi marka aracın olduğu görüldü. Çetinalp bu fotoğrafı ise "TBT'lerden bir gün" ifadesiyle paylaştı.

Çetinalp'in içerisinde Audi A5, BMW 3, Porsche Panamera ve Volvo XC90'ın da bulduğu ve değeri milyonları bulan araç paylaşımları da oldu.

Zenginliği dikkat çeken Çetinalp'in, AKP plakasını başka modelde bir arabasında da kullandığı görüldü. Çetinalp, paylaşımına "İzmir'de bu plakayı taşımak şereftir benim için" diye yazdı.

Çetinalp'in bir başka paylaşımında lüks otomobilinin yan koltuğunda dünyanın en ünlü Fransız şampanyası Moet Chandon'un bulunması dikkat çekiyor.

Çetinalp'in diğer paylaşımlarında bazıları ise şöyle oldu:

Öne Çıkanlar