Bir Hint Fakiri'nin masalsı yolculuğu vizyonda

Bir Hint Fakiri'nin masalsı yolculuğu vizyonda
Haftanın öne çıkan filmleri 'Fakir: Bir Hint Fakiri'nin Olağanüstü Yolculuğu'nun masalsı anlatımı ve 30 yıldır ebelemece oynayan adamların komik hikayesi 'Yakalandın' oluyor.

Sinemalarda bu hafta 1'i yerli 8 film vizyona girdi. Yakalandın! ve Fakir: Bir Hint Fakiri'nin Olağanüstü Yolculuğu eleştirmenlerce tavsiye edilen filmler arasında.

KAÇIŞ PLANI 2: HADES

Daha önceki kaçış filmleri serisinden farkı hapishane daha akıllı ve daha acımasız. Tabii ki Sylvester Stallone de yaşını almış tecrübeli bir öğretmen rolünde. Stallone'ye Dave Bautista başrolde eşlik ediyor. Filmi Steven C. Miller yönetiyor.
 


YAKALANDIN!

"Ebelemece" oyununu yıllardır oynayan kocaman adamların komedisini izleyeceksiniz. Bizim gibi 3 dakikada sıkılmıyor, 30 yıldır nerde ve ne şartta olursa olsun birbirlerini ebeliyorlar. Üstelik gerçek bir hikayeye dayanıyor. Bunu düşünmek bile insanın yüzünü güldürüyor. Oyuncu kadrosu da mükemmel. Jeremy Renner, Jon Hamm, Ed Helms, Leslie Bibb’in başrolü paylaştığı filmi Jeff Tomsic yönetiyor.
 

FAKİR: BİR HİNT FAKİRİNİN OLAĞANÜSTÜ YOLCULUĞU

"Bir IKEA Dolabında Mahsur Kalan Hint Fakiri'nin Olağanüstü Yolculuğu" adlı romandan uyarlandı. Masal gibi, karma gibi, renklerin, aşkın, büyülü anların, kadının, erkeğin, Paris’in, Londra’nın, Hindistan’ın, dansın, absürtlüğün dibine vurmanın ve daha birçok tatlı esintinin yüzünüze çarpacağı filmi mutlaka izleyin. Ken Scott’un yönettiği filmde Bérénice Bejo ve Erin Moriarty başrolde.
 


SEVİMLİ EMOJİLER 2

En kötü film Ahududu’su alan "Emoji Filmi"ne inat ikincisi çekilen Sevimli Emojiler 2'de de çok farklı bir hikaye yok. Alexander Romanetz yine yönetmen koltuğunda.
 


DOĞMAMIŞ

İkizlerinden birini doğum sırasında kaybeden bir annenin ruh halinden hareket eden hikaye, yeni doğan bebeklere ve annelerine musallat olan şeytan Lamashtu'nun varlığıyla şekilleniyor. Ortaya yeni anne olanların ve hamile hanımların izlememesi gereken bir film çıkıyor. Christie Burke ve Jesse Moss’un karı kocayı canlandırdığı filmi Brandon Christensen yönetiyor.
 


SICARIO: DAY OF THE SOLDATO

Bu kez 2015'teki ilk filmden daha patlamalı, efektli bir film olmuş. Eleştirmenler yine de Stefano Sollima’nın ortaya iyi bir yönetmenlik işi çıkardığını söylüyorlar. İç gıcıklayıcı sahneler de cabası. ABD ve Meksika sınırındaki macerayı zevkle izleyeceksiniz. Benicio Del Toro ve Josh Brolin bir kez daha alkışı hakediyor.


KARAVAN

Helen Mirren ve Donald Sutherland'in hayat verdiği karı kocanın her şeyi bırakıp kendilerini ve tutkularını keşfetmek üzere çıktıkları o yolculuk dinlendirici olabilir. Paolo Virzì filmin yönetmeni.
 


SESSİZ OL

Delilikte yarışan bir ailenin eve gelen misafirleri türlü işkencelerle doğdukları güne pişman etmesini anlatan filmlerden. Teksas Katliamı'nın yerli versiyonu. Filmin yönetmeni Samet Çakırtaş.
 


 

Öne Çıkanlar