Bingöl’de Çavuşoğlu için okullara talimat

Bingöl’de Çavuşoğlu için okullara talimat
Bingöl İl Milli Eğitim Müdürü, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun yarın Bingöl Üniversitesi’nde vereceği konferansa katılım için okul müdürleri ve öğretmenlere dilekçeli talimat yolladı.

Bingöl İl Milli Eğitim Müdürü, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun yarın Bingöl Üniversitesi’nde yapılacağı konferansa için alarma geçti.  İl Milli Eğitim Müdürlüğü bu kapsamda kent merkezi ile bağlı köylerdeki okul müdürlüklerine konferansa katılması için dilekçe gönderdi. Bingöl İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tokuş imzası ile gönderilen dilekçede kent merkezi ile bağlı köylerde okul müdürleriyle birlikte en az iki öğretmenin konferansa katılması gerektiği belirtildi.

MÜDÜR VE İKİ ÖĞRETMEN ZORUNLULUĞU

İl Milli Eğitim Müdürü’nün okullara yazdığı dilekçe şöyle: "Bingöl Üniversitesi tarafından 14 Haziran 2022 Salı Günü saat 13.00’da Recep Tayyip Erdoğan Merkezi’nde Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu’nun katılımı ile ‘Girişimci ve İnsani Türk Dış Politikası’ Konferansı düzenlenecektir. Bu kapsamda gerçekleştirilecek olan konferansa ilimiz merkezdeki okul/kurumlar ile merkeze bağlı köy okullarımızdan 1 okul müdürü ve en az 2 gönüllü öğretmenin katılmaları hususunda bilgilerinizi ve gereğini rica ederim."

DİPNOTLU TALİMAT

Gönderilen dilekçede dipnot olarak yazılan "En geç saat 12.45’te konferansın yapılacağı yerde hazır bulunmaları" ifadesi dikkat çekti. (MA)

Öne Çıkanlar