Beşiktaş Başkanı Çebi: 3 gündür Emirhan'ı ikna etmeye çalışıyoruz

Beşiktaş Başkanı Çebi: 3 gündür Emirhan'ı ikna etmeye çalışıyoruz
Emirhan'la konuşan Ahmet Nur Çebi, 'Sana Torino’nun verdiği ücreti verelim' dedim, kabul etmedi. Bizi sadece menajeri ile muhatap ediyor sadece. Gitmek istediğini söylüyor' dedi.

İtalya'nın Torino takımının serbest kalma bedelini ödemeye hazırlandığı Emirhan İlkhan için kulüp başkanı Ahmet Nur Çebi açıklamalarda bulundu.

'ONLARI GÖNÜLSÜZCE BEŞİKTAŞ'TA TUTAMAYIZ'

Çebi, 18 yaşındaki oyuncunun gitme konusunda ısrarcı olduğunu söylerken, "Emirhan’ı 3 gündür ikna etmeye çalışıyoruz. 'Hayır, ben gitmek istiyorum' diyor. 'Sana Torino’nun verdiği ücreti verelim' dedim, kabul etmedi. Bizi sadece menajeri ile muhattap ediyor sadece. Gitmek istediğini söylüyor." açıklamasını yaptı.

Gitmek isteyen Emirhan için açıklamasına devam eden Çebi, "Oyuncular köle değil. Kontratları ile onları gönülsüzce Beşiktaş’ta tutamayız. 'Hayallarim var' diyen çocuğun önünde durmam. Kontrattaki 4,5 milyon Euro kendisinin ve menajerinin isteği ile konuldu. Bir sonraki satışından yüzde 20 gelir bize verilecek" ifadelerini kullandı. 

'AİLESİ TELEFONLARI AÇMIYOR'

Beşiktaş Futbol Gelişim Direktörü Önder Karaveli'nin Emirhan İlkhan'ın ailesini aradığını ancak telefonlarının açılmadığını kaydeden Çebi, " Önder Karaveli Emirhan İlkhan’ın ailesini aradı. Görüşmek istemediler. Önder hocayı yıllardır sürekli arayan insanlar şimdi telefonu açmıyor. Emirhan’a 5 milyon TL’ye yakın yıllık ücrete imza attık. Beşiktaş’ta oynamak istemediğini, Avrupa’ya transfer olmak istediğini söylüyor. Pazartesi günü her şey netleşir" ifadelerini kullandı.

TRANSFER AÇIKLAMASI

Transfer konusunda ise Çebi, "Hocamız 1-2 tane takviye istiyor. Orta saha, kanat ve stoper transferi düşünüyoruz" dedi. Kerem Atakan Kesgin ile görüştüğünü kaydeden Ahmet Nur Çebi, "Kerem Atakan Kesgin için görüştüm. Ben herkesle görüşüyorum. 4.5 milyon euro fiyata sattık diye eleştirildik ama bir başka genç oyuncu bize 3'te 1 fiyata teklif ediliyor. Bir de bu açıdan bakmak gerektiğini düşünüyorum" diye konuştu.

Öne Çıkanlar