BBP, Cumhur İttifakı içerisinde kendi adı, amblemi ve adaylarıyla yer alacak

BBP, Cumhur İttifakı içerisinde kendi adı, amblemi ve adaylarıyla yer alacak
BBP Genel Başkanı Destici, Cumhur İttifakı'na ilişkin 'BBP, ittifak içerisinde kendi adı, amblemi ve adaylarıyla yer alacak' açıklamasında bulundu.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Ankara Konağı’nda düzenlenen, partisinin 'Genişletilmiş İstişare Toplantısı'na katıldı.

Destici, ''Elbette ki problemlerimiz var. Ekonomi başta olmak üzere ülkemizin problemleri yok mu? İnsanımızın problemleri yok mu? Elbette var. Bunları da yine çözecek olan biziz. Çünkü biz BBP, Alperenler, devleti, ülkesi ve milleti için canını feda etmiş bu yolda, bu uğurda şehit olmuş şehit Muhsin Yazıcıoğlu’nun dava arkadaşlarıyız. Onun partisinin, ocağının mensuplarıyız. Biz de devlet, millet, ülke, inançlarımız, değerlerimiz, 85 milyon vatandaşımız söz konusu olduğunda canımızı vermekten zerre kadar tereddüt etmeyiz. Ne gerekiyorsa onu yaparız. İnsanımızın 85 milyonun tamamının güvenlik, özgürlük ve refah içinde yaşaması için Cumhur İttifakı’nın içindeyiz. Biz milletimiz için Cumhur İttifakı’nın içindeyiz. Herkesin problemlerini çözecek olan yine biziz, çözüm BBP ve Cumhur İttifakı’dır" dedi.

'CUMHUR İTTİFAKI’NIN BİR PARÇASIYIZ'

'Genişletilmiş İstişare Toplantısı’nın gündem maddelerinden birinin 2023 yılı Haziran ayında yapılacak cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerine dair hazırlık olduğunu belirten Destici, şunları söyledi:

''Burada emeği olan il teşkilatlarımıza bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. 2023 haziran seçimlerine giderken BBP olarak durduğumuz yer net. Biz Cumhur İttifakı’nın bir parçasıyız, bir bileşeniyiz. Cumhur İttifakı’nın Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde çoğunluğu elde etmesi için de elbette ki bütün arkadaşlarımızla birlikte var gücümüzle elimizdeki bütün imkanları kullanarak, BBP’nin 30 yıllık tecrübesini ortaya koyarak inşallah biz BBP ve Cumhur İttifakı’nın bu seçimlerden başarıyla çıkması için elimizden gelen bütün gayreti ve saha çalışmalarını eksiksiz bir şekilde gerçekleştireceğiz. BBP önümüzdeki seçimlerde Cumhur İttifakı ile birlikte inşallah seçimlerden yüzünün akıyla çıkacaktır. BBP Cumhur İttifakı içerisinde kendi adı, amblemi, adaylarıyla yer alacak; Cumhur İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayının seçimleri kazanması noktasında elinden gelen bütün gayreti en yüksek düzeyde gerçekleştirecek''

Öne Çıkanlar