Baydöner reklamını seslendiren Dolunay'dan tepki: Bazı kesimleri rahatsız etmiş sanırım

Baydöner reklamını seslendiren Dolunay'dan tepki: Bazı kesimleri rahatsız etmiş sanırım
Gündem olan reklamı seslendiren oyuncu Mehmet Ozan Dolunay tepki göstererek, ‘Hayat sizi gerçekten görmekten korkmayan, cesur, dürüst ve vicdanlı insanlarla karşılaştırsın' dedi.

Döner zincir restoranı Baydöner'in, eleştirel mesajları nedeniyle sosyal medyada gündem olan reklam kaldırıldı. Dertsiz Masa Örtüsü’ adlı reklam kaldırıldıktan sonra firma tarafından herhangi bir açıklama yapılmadı. Filmi seslendiren Mehmet Ozan Dolunay karara tepki göstererek: "Hayat sizi gerçekleri görmekten korkmayan, cesur, dürüst ve vicdanlı insanlarla karşılaştırsın" dedi.

DOLUNAY’DAN TEPKİ

Reklamı seslendiren oyuncu Mehmet Ozan Dolunay, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, reklamın "bazı kesimleri rahatsız ettiğini" belirterek, " Yayından kaldırmışlar reklamı. Çok şey yazılabilir bununla ilgili ama ben sadece ufak bir temennide bulunacağım. Hayat sizi gerçekleri görmekten korkmayan, cesur, dürüst ve vicdanlı insanlarla karşılaştırsın" dedi.

Reklam filminde hayat pahalılığından, Hazine ve Maliye Bakanlığı’ndan istifa eden Berat Albayrak döneminde uygulamaya konan ve eleştirilerin odağı olan kalıcı yaz saati uygulamasına, herkesin yurtdışına taşınmasından benzin fiyatlarına kadar birçok konuda mesajlar veriliyor.

Reklamda şu ifadeler yer alıyordu:

"Bütün kış karanlıkta kalktık’ demeyelim de ‘Alışa alışa uyandık’ diyelim. ‘Herkes yurtdışına taşındı’ demeyelim de ‘Avrupalı çok tanıdığım var ya’ diyelim. ‘Ya ligin bile tadı kalmadı’ demeyelim ‘Başka hobiler ediniyoruz’ diyelim. Yani, şey… ‘Depoyu fulleyelim’ demeyelim, onu kim diyebilir, ‘Trafik kalmadı’ diyelim. ‘Hahyhhh’ demeyelim ‘İncinmişiz’ diyelim. ‘Büyük dertlerimiz var’ demeyelim de ‘Gündelik dertleri dert edemiyoruz’ diyelim. Yalnızca onun ‘dertsiz’ olabildiği şu günlerde; bir araya gelince dertlerin paylaşılarak hafiflediği ramazan sofralarına vesile olabiliyorsak ne mutlu."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar