Banksy'nin fotoğrafçısı anlattı: Nasıl hiç tutuklanmadık?

Banksy'nin fotoğrafçısı anlattı: Nasıl hiç tutuklanmadık?
Duvarlara sprey boyalarla yaptığı resimlerle tanınan ünlü ressam Banksy'nin fotoğrafçısı Steve Lazarides, en çok merak edilen 'şimdiye kadar nasıl yakalanmadıkları' sorusunu yanıtladı.

Gerçek ismi gizli tutulan ve Banksy ismiyle tanının sokak sanatçısının fotoğrafçısı Steve Lazarides, beraber yaptıkları çalışmalarda hiç gözaltına alınmamalarını fosforlu ceketlere ve trafik konilerine borçlu olduklarını ifade etti.

The Guardian'a konuşan fotoğrafçı Lazarides, "Yanınızda bunlar varsa kimse sizi durdurmaz" dedi.

Tutuklanmaya yaklaştıkları bir ana örnek veren Lazarides, New York'ta yaptıkları bir iş sırasında bir grup trans kadının kendilerini yanlış anladığını ve polisi aradığını ifade etti. Fotoğrafçı, "Bazıları Banksy'nin duvara homofobik şeyler yazmakta olduğunu sandı ve polisi aradı. Tutuklanmaya en yaklaştığımız zaman buydu" dedi.

Lazarides, bir projede Banksy'nin yanına "bir film yapımcısının buranın boyanmasına izin verdiğini" belirten sahte bir mektup verdiği ifade etti. Lazarides, polisin kendisini araması durumunda, "Kusura bakma dostum, sokağın diğer tarafına yapması lazımdı' diyecektim" dedi. 

Öne Çıkanlar