İstanbul'da 20 yaşındaki kadın eski sevgilisiyle birlikte kalbinden vurulmuş halde bulundu

İstanbul'da 20 yaşındaki kadın eski sevgilisiyle birlikte kalbinden vurulmuş halde bulundu
Eski sevgili oldukları öğrenilen Alper Balcı ile Suna Tanrıkulu göğüslerinden vurulmuş halde bulundu. Balcı hayatını kaybetti, Tanrıkulu ağır yaralı olarak tedaviye alındı.

İstanbul’un Bakırköy ilçesindeki bir evde eski sevgili oldukları öğrenilen Alper Balcı ile Suna Tanrıkulu (20) göğüslerinden vurulmuş halde bulundu. Alper Balcı hayatını kaybederken, Suna Tanrıkulu ağır yaralı olarak hastanede tedaviye alındı.

Bir kafede garson olarak çalışan Alper Balcı (20), iddiaya göre eski sevgilisi Suna Tanrıkulu (20) ile 16 Haziran Perşembe günü Zeytinlik Mahallesi Milliyetçi Sokak'ta bulunan 4 katlı binanın bodrum katındaki evinde buluştu. Bir süre sonra daireden iki el silah sesi duyuldu.

Suna Tanrıkulu

'SUNA KENDİNİ VURDU' DİYE ARKADAŞINI ARAYAN BALCI ÖLÜ BULUNDU 

Alper Balcı iddiaya göre A.C. isimli arkadaşını arayarak, "Suna kendini vurdu, çabuk gel" dedi. A.C.'nin ihbarıyla polis ve sağlık ekipleri harekete geçti. Balcı ve Tanrıkulu sol göğüslerinden vurulmuş halde bulundu. Alper Balcı'nın hayatını kaybettiği belirlenirken, Suna Tanrıkulu, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı.

Alper Balcı

Sokaktaki esnaf Arif Güner, "İki sevgili tartışıyorlar. Burada bekar kalıyorlar. Arkadaşlarını arıyor. Kızı çıkartırlarken gördük. Çocuk ölmüş. Biz çocuğu pek görmüyorduk. Daha önce sorun yaşanmadı. Çok fazla tanımıyoruz" dedi.

Olayın intihar mı yoksa cinayet mi olduğu araştırılıyor. (DHA)

Öne Çıkanlar