Bakanın sevgilisi ayrıldıklarını yatak fotoğrafıyla duyurdu

Bakanın sevgilisi ayrıldıklarını yatak fotoğrafıyla duyurdu
İtalya İçişleri Bakanı Salvini'nin sevgilisi Isoardi, fotoğrafı 'Aramızda yaşanmış olan gerçek aşka engin saygıyla' diye paylaştı.

İtalya Başbakan Yardımcısı ve İçişleri Bakanı Matteo Salvini'nin sevgilisi Elisa Isoardi, yataktayken çekilmiş bir fotoğraflarını paylaşarak ayrıldıklarını duyurdu

Isoardi'nin fotoğraflı paylaşımı tepki çekti.

BBC'nin haberine göre İçişleri Bakanı Salvini ile televizyon yıldızı Elisa Isoardi'nin ayrıldıkları iddiası son günlerde sıkça dile getiriliyordu.

Isoardi dün Instagram'dan yaptığı paylaşımla bu iddiaları doğruladı. Elisa Isoardi, herkese açık şekilde yayımladığı mesajında, Salvini ile mutlu günlerinde çekildiği anlaşılan fotoğrafı, bir şiirden dizeyle birlikte paylaştı ve "Aramızda yaşanmış olan gerçek aşka engin saygıyla. Teşekkürler Matteo" dedi.

Bazı Instagram kullanıcıları fotoğrafın altına yazdıkları yorumlarda ikilinin ayrılmasından üzüntü duyduklarını söylerken bazıları ise Isoardi'yi fotoğraf seçimi nedeniyle eleştirdi. Diğer sosyal medya ağlarında da hızla yayılan fotoğraf, çok sayıda kullanıcı tarafından "uygunsuz" bulundu.

Bazı kullanıcılar, "seks sonrası fotoğrafı" olarak yorumladıkları görüntünün Salvini'nin temsil ettiği kurumlara saygısızlık teşkil ettiğini savundu. (HABER MERKEZİ) 

Öne Çıkanlar