Bakan Nebati sokağa indi; arka planda 'Mevsim bahar olunca' çaldı

Bakan Nebati sokağa indi; arka planda 'Mevsim bahar olunca' çaldı
Yabancı bir ülkenin bakanıyla konuşmasını aktaran Nureddin Nebati, 'Ben bu enflasyonla sokağa çıkabiliyorum' demişti. Nebati sokağa çıktı ancak halkın sesi duyulmadı.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Twitter hesabından yurttaşlarla bir araya geldiği bir video yayınladı. 

Nureddin Nebati, katıldığı bir canlı yayında yabancı bir ülkenin bakanıyla arasında geçen diyaloğu aktarmış ve "Ben bu enflasyonla sokağa çıkabiliyorum ama siz yüzde 10 enflasyonla sokağa çıkamıyorsunuz" dediğini söylemişti.

Bu açıklamadan bir hafta sonra Yüz Yüze 100 Gün programı kapsamında Ümraniye'de sokağa indiği ve halkla iç içe göründüğü bir video paylaşan Nebati, paylaşımında şu nota yer verdi:

"Ümraniye'de milletimizle bir araya gelerek hasret giderdik. İstanbul bir başka güzel, Ümraniye bir başka güzel. Teşekkürler İstanbul, teşekkürler Ümraniye"

'PARTİLİLERİNİZLE BİR ARAYA GELDİNİZ'

Videoda anlık ses akışı yerine Orhan Gencebay'ın Mevsim Bahar Olunca şarkısı arka fon olarak kullanıldı. "Birlik beraberlik, zor günde yan yana durmak" mesajı verilen videolu paylaşıma halktan birçok tepki geldi. Kimisi "Ev ve kira fiyatlarından haberiniz var mı?" diye sordu, kimi "Kur korumalı sistemiyle kaç bin yeni milyoner yarattınız?" dedi; kimi ise "Milletle bir araya gelemezsin, partililerinizle bir araya geldiniz" diyerek tepkisini gösterdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar