Bahçeli'den yeni idam çıkışı

Bahçeli'den yeni idam çıkışı
Devlet Bahçeli geçen haftaki grup toplantısında gündeme getirdiği idam çıkışını yineledi.

Geçen haftaki grup toplantısında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, idam tartışmalarını gündeme getirmiş, ardından Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan da benzer çıkışlar gelmişti.

Partisinin grup toplantısında konuşan Bahçeli, idam cezası talebini yineledi, gelirse teklifine destek olacaklarını söyledi;

 

"İdam cezasının kadın cinayetlerini, tecavüz ve terör suçlarını da kapsayacak bir genişlik ve esneklik içinde olmasını bekliyor ve ümit ediyorum. Bu çerçevede üzerimize ne düşüyorsa yerine getirmeye de hazır olduğumuzu açıklıyorum.Gereğini yapamazsak, merhume Emine Bulut'a katilinin haksız indirimiyle adeta taltif edildiği Pınar Gültekin'e ilahi hesap günü gelip çattığında ne diyeceğiz? Kılıçdaroğlu orman yangınının çıkacağını nereden biliyorsun, kim sana kripto mesajlar veriyor?"

 

"ERDOĞAN'IN ADAYLIĞI YASALDIR"

Bahçeli'nin diğer bir gündemi de Erdoğan'ın adaylığı ile ilgili tartışmalardı. MHP Lideri, "Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın adaylığı meşrudur, yasaldır, anayasaldır. 2023'te Sayın Cumhurbaşkanımız tekrardan ve yeniden hatta çok güçlü bir şekilde cumhurbaşkanı seçilecektir. Türkiye'nin geleceğini Cumhur İttifakı inşa edecektir." dedi. 

"KILIÇDAROĞLU'NA NASIL KATLANDINIZ?"
Bahçeli, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun, dün yapılan 'Türk Ocakları’nın kuruluşunun 110. yılında İslam Dünyasında Meseleler ve Çözüm Yolları Sempozyumu’na katılmasını da eleştirdi; 

"Kılıçdaroğlu’nun "Din halkın afyonudur" diyen üstelik İslam dünyasıyla ilgili sempozyumda Karl Marx’tan alıntı yaparak salonda hazır bulunanlara hitap etmesine nasıl katlandınız? Marx’ın görüşlerinin kamuoyuna yansımasını içinize nasıl sindirdiniz. Ben çok üzüldüm. Acaba Türk Ocakları’nın yönetimi hiç rahatsız olmadı. Hiç mi vicdan azabı çekmedi? Türk Ocakları zillete ev sahipliği yaparak geçmişine kalın bir sünger çekmiş ve bizim de ciğerimizi dağlamıştır. Çok söze gerek yoktur."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar