Babacan: Hayat çok pahalı, emekli maaşı ve asgari ücretle geçinmek çok zor

Babacan: Hayat çok pahalı, emekli maaşı ve asgari ücretle geçinmek çok zor
Ankara’da pazar ziyaretinde konuşan DEVA lideri Babacan emekli maaşı ve asgari ücretle geçinmenin çok zor olduğunu belirterek 'Ülkenin kaybedecek zamanı yok artık’ dedi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan’ın Ankara’nın Beypazarı ilçesine 22 Haziran’da yaptığı ziyarete ilişkin bugün partisinden açıklama yapıldı. Babacan, maaşıyla alışveriş poşetini dolduramadığını dile getiren memur emeklisine, "Şu anda emekli maaşıyla, asgari ücretle geçinmek diye bir şey söz konusu değil. Çok zor. Hayat çok pahalı" diyerek karşılık verdi.

"Ülkenin kaybedecek zamanı yok artık" diyen Ali Babacan, emekliye şunları söyledi:

"Seçime kadar kayıp maalesef. Seçime kadar herhangi bir konuda çözüm üretmeleri imkânsız. Bitti. Öyle bir kadro yok ellerinde. Hepsini dağıttılar. Kendileri de bilmiyor. Bilenlerle de çalışmıyorlar. Onun için biz yepyeni bir kadro oluşturduk. İnşallah seçim günü vatandaşımızdan o desteği talep edeceğiz. O desteği alıp yürüyeceğiz."

‘SEÇİMDEN SONRA BİR GÜN BİLE KAYBETMEMEK İÇİN HAZIRLANIYORUZ’

Partisinin eylem planlarından bahseden Babacan, "Her alanda çözüm açıklıyoruz. Ekibimizi hazırlıyoruz. Yapılacak işlere hazırlanıyoruz ki seçimden sonra bir gün bile kaybetmeden çalışmaya başlamak gerekiyor. Bugünden hazırlık gerekiyor" dedi.

"Sağlıkta biraz memnuniyet iyiydi, son yıllarda sağlık da çöktü" diyen Babacan, DEVA Partisi’nin sağlıkla ilgili eylem planını 30 Haziran Perşembe günü açıklayacaklarını kaydetti. (ANKA)

Öne Çıkanlar