Altılı zirve öncesi Babacan’dan genel başkanlara ziyaret turu

Altılı zirve öncesi Babacan’dan genel başkanlara ziyaret turu
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 27 Mart’ta ev sahipliğini yapacağı altılı zirve öncesinde genel başkanlarla görüşme turuna çıkıyor.

Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem konusunda mutabık kalan altı siyasi partinin genel başkanı, 27 Mart Pazar akşamı Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın ev sahipliğinde Ankara’da bir araya gelecek. Altı siyasi partinin genel başkanını ağırlayacak olan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, toplantı öncesi başkanlarla bire bir görüşecek.

Duvar’da yer alan habere göre Babacan’ın ilk durağı pazartesi saat 18.30’da İYİ Parti Genel Merkezi olacak. Babacan, Genel Başkan Meral Akşener’le görüştükten sonra 22 Mart Salı günü saat 17.00’da Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’yla bir araya gelecek.

Babacan 23 Mart Çarşamba günü saat 12.00’da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu, saat 15.30’da Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’ı, saat 17.30’da ise Saadet Partisi Genel Bakanı Temel Karamollaoğlu’nu ziyaret ederek görüşme trafiğini tamamlayacak.

Öne Çıkanlar