Aşkın kesiştiği nokta

Aşkın kesiştiği nokta
Çin'de evli bir çift eski fotoğraflarına bakarken yollarının aslında birbirleriyle tanışmadan yıllar önce yine kesiştiğini gördükleri ilginç bir kareye rastladılar.

HABER MERKEZİ- Çin'de Ye ve Xue isimli evli bir çiftin paylaştığı fotoğraf sosyal medyada viral oldu. 2011 yılında ilk kez tanışan ve evlenen çiftin aslında yollarının bundan çok daha önce kesiştiği ortaya çıktı.

The Guardian'da yer alan habere göre, eski fotoğraflara bakan ikili ilginç bir detayı fark etti. İkisi de tanışmalarından 11 yıl önce, 2000 yılında, Qingdao kentindeki May Fourth Meydanı'nı ziyaret etmişti. Ve ikisi de tam olarak aynı zamanlarda aynı heykelin önünde poz vermişti. Ye, başka bir objektife poz verirken, Xue'nin fotoğraf karesine girmiş. Xue,"Fotoğrafı gördüğümde şaşırdım ve vücudumun her tarafı ürperdi" dedi. Bay Ye ise "Öyle görünüyor ki, Qingdao kesinlikle en özel şehirlerden biri. Çocuklar büyüdüğünde tekrar Qingdao'ya gideceğiz ve ailece başka bir fotoğraf çekeceğiz"dedi.

İkili bu fotoğrafları sosyal medyada paylaşmalarının ardından biröok modern tasadüf gibi ilgi çekti. Binlerce kullanıcı konuyla ilgili paylaşım yaptı. Bu paylaşımların ortak noktası ise tabi ki 'aşka inanmak' oldu.
 


Şimdi çiftin planında ikiz kızlarıyla, aynı noktaya geri dönmek var.

 

Öne Çıkanlar