'Artık Türkiye siyasal yaşamında AKP diye bir parti yoktur; 2023'te de Tayyip Bey yok'

'Artık Türkiye siyasal yaşamında AKP diye bir parti yoktur; 2023'te de Tayyip Bey yok'
Seçimlerin 2023'e kalmayacağını söyleyen Erol Mütercimler, 'Berat Albayrak'ın tavırları, çekişmeler, kavgalar büyük rahatsızlıklar var' dedi.

Halk TV’de ekrana gelen Ayşenur Arslan ile Medya Mahallesi programına konuk olan Erol Mütercimler, "erken seçim" yorumu yaptı.

"20 yılın sonunda Tayyip Bey'in kendisi halktan koptu" diyen Mütercimler, 2023'te ise Erdoğan'ın olmayacağını iddia etti.

Mütercimler'in yorumları şöyle oldu:

'SOYLU MESELESİ NEDENİYLE AKP'NİN KENDİ İÇİNDE DE ÇOK BÜYÜK RAHATSIZLIK VAR'

"2023'e kalmayacağını görüyorum seçimin. Dolayısıyla yeni üretime ihtiyaç var. Bu yeni üretim ihtiyacı bu gruplarla yapılacak bir iş değil artık.

Artık Türkiye siyasal yaşamında AKP diye bir parti yoktur. 2023'te de Tayyip Bey yok. Bu görünüyor. Kaldı ki Süleyman Soylu meselesi nedeniyle AKP'nin kendi içinde de çok büyük rahatsızlık var. Berat Albayrak'ın tavırları, çekişmeler, kavgalar büyük rahatsızlıklar var. 20 yılın sonunda Tayyip Bey'in kendisi halktan koptu. 

Artık iktidarın kaybedilmemesi için ekranlara çıkarılacak olan yeni yüzlere şiddetle ihtiyaçları var iktidarın. Çünkü iktidarı kaybetmek istemiyorlar. Hukuk işleyecek çünkü. Artık savcıların yetkisi yok, başsavcıya verildi her şey. 

Bir aşiret devleti görüntüsü çiziyoruz. Kokain trafiği nedeniyle dünyada tuhaf karikatürler çiziliyor."

Öne Çıkanlar