Arınç-Metiner kavgasına Gökçek de katıldı

Arınç-Metiner kavgasına Gökçek de katıldı
Melih Gökçek, Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç ile AKP'li Mehmet Metiner arasında başlayan tartışmaya sosyal medya paylaşımıyla dahil oldu.

Türk Demokrasi Vakfı'nın düzenlediği toplantıda AKP'nin kurucu kadrosundaki üç isimden biri olan Bülent Arınç, iktidara yakın gazeteciler için "Majestelerinin gazetecileri" ifadesini kullanmış, "Öksürmenin, bağırmanın zamanıdır. Kral çıplak demenin vaktidir. Allah cesur olana izzet verir" demişti.

AKP'li Mehmet Metiner ise Arınç'ın sözlerine tepki göstererek "İsmini duymak istemiyoruz, yeter artık; inşallah ihraç olur gider, onu partide tutanlara da yazıklar olsun" karşılığını vermişti.

Bunun üzerine Arınç, Metiner için "İnsan omurgası 33 kemikten oluşur. Seninki ise yalan, iftira ve hasetten ibaret" ifadelerini kullanmıştı.

GÖKÇEK DE TARTIŞMAYA KATILDI

Eski Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek de Arınç'la ilgili paylaşım yaptı.

Gökçek'in paylaşımı şöyle:

"Bülent Arınç, 'Ben siyasette 50 yılımı doldurmuş bir insanım. Toplumun bana dair bir kanaati var. 'Bu adam namusludur, bu adam vicdanlıdır, muhakeme sahibidir' şeklinde bir kanaat var' demiş. Yaklaşık 170 bin takip ettiğim sağ duyulu isim var. Soralım bakalım aynı kanaatteler mi?"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar