Bardaktaki arı ölümüne neden oldu

Bardaktaki arı ölümüne neden oldu
İş gezisi için gittiği Karadağ'da arı sokması nedeniyle iki gün yoğun bakımda Şenalp, Türkiye’ye getirilmek istendiği gün hastanede hayatını kaybetti.

İş gezisi için Karadağ’a giden evli ve bir çocuk babası Vural Şenalp, restoranda yudumladığı içecekteki arının boğazından sokması sonucu hayatını kaybetti.

İstanbul’da şans oyunu bayisi işleten evli ve bir çocuk babası Vural Şenalp (51), bir arkadaşıyla birlikte hem iş gezisi hem de tatil için Karadağ’ın Budva kentine gitti. 22 Ağustos 2021 pazar günü, arkadaşıyla yemek için gittiği restoranda içtiği içecek sonrası boğazında bir acı hissetti. Vural Şenalp, fark etmediği arının içeceğiyle birlikte ağzının içine girdiğini anladı. Kendine gelmek için denize atlayan ve bir süre yüzdükten sonra hareketsiz kalan Şenalp’i, arkadaşı çevredekilerle birlikte kıyıya çıkardı.

İKİ GÜN YOĞUN BAKIMDA KALDI

Hürriyet'ten Aydemir Kadıoğlu'nun haberine göre Şenalp’e ilk müdahaleyi kıyıda bulunan sağlık ekibi yaptı. Yaklaşık 10 dakika yapılan kalp masajının ardından kendine gelen Şenalp, ambulansla hastaneye götürüldü. Hastanede, arının Şenalp’i boğazından soktuğunu belirlendi. Yoğun bakımda iki gün kalan Şenalp, Türkiye’ye getirilmek istendiği gün hastanede hayatını kaybetti.

Cenazesi geçen perşembe günü Karadağ’dan Türkiye’ye getirilen Şenalp için cuma günü Zincirlikuyu Cami’nde cenaze töreni düzenlendi. Şenalp, törenin ardından Kilyos Mezarlığı’na defnedildi.

 

Öne Çıkanlar