Arda Turan kendi ekibini kuruyor

Arda Turan kendi ekibini kuruyor
Galatasaray ile sözleşmesi bitecek olan Arda Turan, teknik direktör olmaya karar vererek ekibi için çalışmalara başladı.

Galatasaray ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Arda Turan kariyerine teknik direktör olarak devam etmeyi planlıyor.

CV'sinde Barcelona ve Atletico Madrid gibi dev kulüpler bulunan Arda Turan futboldan kopmayacak bir kariyere yelken açıyor.

EKİBİNİ KURACAK

Ajansspor'un haberine göre jübilesinin ardından teknik direktör olmaya karar veren 35 yaşındaki yıldız isim, ekibini kurmak için çalışmalara başladı.

KARİYERİNDE BİRLİKTE ÇALIŞTIĞI HOCALAR

Arda'nın şu ana kadar kulüp takımların da çalıştığı teknik adamların listesi şu şekilde:

Ersun Yanal, Eric Gerets, Karl-Heinz Feldkamp, Michael Skibbe, Cevat Güler,
Bülent Korkmaz, Hagi, Frank Rijkaard, Diego Simeone, Luis Enrique, Ernesto Valverde, Abdullah Avcı, Okan Buruk, Fatih Terim, Domenec Torrent.

A. MADRİD'TE BÜTÜK BAŞARI

Kariyerindeki en büyük başarıları Simeone ile Atletico Madrid'Te yaşayan Arda Turan; La Liga'da iki kez (A.Madrid ve Barcelona ile), UEFA Kupası, UEFA Süper Kupası şampiyonlukları yaşadı.

Arda, A. Madrid'le Şampiyonlar Ligi'nde final oynadı.

SÜPER LİG'İN 4 ŞAMPİYON HOCASIYLA ÇALIŞTI

Yıldız isim Türkiye kariyerinde ise Ersun Yanal, Okan Buruk, Fatih Terim ve Abdullah Avcı (Trabzonspor'da şampiyonluk yaşamasına ramak kaldı) gibi 4 şampiyon hoca ile mesai geçirdi. 

Öne Çıkanlar