Arda Turan futbolu bıraktığını açıkladı

Arda Turan futbolu bıraktığını açıkladı
Arda Turan, hazırlanan özel video ile sosyal medyadan yaptığı duyuruda futbolu bıraktığını açıkladı.

Arda Turan, futbolculuk kariyerini noktaladığını açıkladı.

Turan, sosyal medya hesabından yayımladığı videoda, "Size bir sır vererek başlamak istiyorum. Belki inanmayacaksınız ama ben çok iyi bir frikikçiydim. Bunu bu zamana kadar da kimseden duymamış olmanız normal. Ancak benim hikayem böyle başladı. Artık gözyaşları içerisinde ama cesaretle kramponları asma vakti. Tüm yolculuğum boyunca elimden geldiğince en iyisini yapmaya çalıştım. Ve bence fena da bir iş çıkarmadım. Yeniden hazırım. Futbolun içinde, saha kenarında yeniden görüşünceye dek..." ifadelerini kullandı.

ARDA TURAN'IN KARİYERİ

Kariyerine Bayrampaşa Altıntepsi'de başlayan Arda Turan Galatasaray, Manisaspor, Atletico Madrid, Barcelona ve Başakşehir formaları giydi.

2011 yılında 13 milyon euroya Atletico Madrid'e giden Arda Turan, 2015'te ise 34 milyon euro bonservis bedeliyle Barcelona'ya transfer olmuştu.

Turan, 100 kez de A Milli Takım forması giydi.

Galatasaray ile Süper Lig şampiyonluğu yaşayan Arda Turan, Atletico Madrid ile 1 Avrupa Ligi ve 1 La Liga şampiyonluğu gördü. Arda Turan, Şampiyonlar Ligi'nde de Atletico formasıyla final oynama başarısı gösterdi. Başarılı oyuncu, Barcelona ile de 1 La Liga şampiyonluğu yaşadı. 

Öne Çıkanlar