Akşener:'Ağalar istedikleri kadar şuculuk buculuk yapsın, biz çözeceğiz'

Akşener:'Ağalar istedikleri kadar şuculuk buculuk yapsın, biz çözeceğiz'
Siyasetteki ayrıştırıcı dili eleştiren Akşener, 'Bu harami düzeni oylarınızla değiştirebilecekken şuculuk buculuk yüzünden birbirinize düşüp yapmazsanız çırak çıkarsınız' dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yurdun birçok yerini ziyaret ederek halkın sorunlarını dinlemeye devam ediyor. Akşener, son olarak Aksaray'ı ziyaret ederek millete seslendi. İYİ Parti lideri; konuşmasında, siyasetteki ayrıştırıcı dil, devlet bütçesinin kötüye kullanımı, emekli maaşlarının yetersizliği, KPSS sorunu gibi birçok konuya değindi.

Akşener'in konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

"Bu ülkede 10-15 maaş alan var mı, var. Sen burada susuzluk çekerken 15 maaş alan danışman varsa bunun adı harami düzendir. Herkesi birbirine düşürmeye çalışan o dili de reddediyorum.

Emekli maaşı... Emekliler söyleye söyleye 3 bin 500'e getirdiler. Ama biz dedik ki en az asgari ücret olmalı. Az kaldı, biz yapacağız. Bu harami düzeni oylarınızla değiştirebilecekken şuculuk buculuk yüzünden birbirinize düşüp yapmazsanız çırak çıkarsınız.

Sizin cebinizden 24 milyar lira alındı, Haririler'in cebine kondu. O da Erdoğan'ın dostu. ANKA Park için 38 milyar lira harcandı. O parayla elektrik paraları inerdi, çiftçinin maliyetleri inerdi. Bütün bunlar yerine bir Hariri iki de müteahhitin cebine bu paralar kondu.

KPSS meselesini, uyuşturucu meselesini, hepsini çözeceğiz. Ağalar istedikleri kadar şuculuk buculuk yapsın, biz çözeceğiz."

Öne Çıkanlar