İYİ Parti lideri Akşener’den partisine 'milletvekili adayı' uyarısı

İYİ Parti lideri Akşener’den partisine 'milletvekili adayı' uyarısı
Milletvekili adayı olmak isteyen isimlere ilişkin sürecin doğru yönetilmesine dair partisine talimat veren Akşener, 'Milletin karşısına millette karşılığı olan adaylarla çıkılmalı' dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, teşkilata, milletvekilliği adaylığı konusunda çok istekli kişiler olabileceği ve bu alanın doğru yönetilmesi gerektiği uyarısında bulunarak, "millette karşılığı olan, tecrübeli isimlere yönelin" talimatı verdi.

Edinilen bilgiye göre Akşener, partisinin 10 saat süren il başkanları toplantısında, teşkilatın çalışmalarına ilişkin bilgi aldı, sahadaki izlenimlerini aktardı.

‘ADAYLIK SÜRECİ DOĞRU YÖNETİLMELİ’

Akşener'in teşkilata, siyasetin "sabır işi" olduğunu belirttiği toplantıda, milletvekilliği adaylığı konusunda çok istekli kişiler olabileceği ve bu alanın doğru yönetilmesi gerektiğiyle ilgili talimat verdiği öğrenildi.

Genel seçimlerde, "milletin karşısına millette karşılığı olan adaylarla çıkılması" gerektiğini ifade eden Meral Akşener, bu çerçevede teşkilattan "kamuoyunda bilinen, bölgesinde sayılan, sevilen, tecrübeli" isimler konusunda hassasiyet göstermelerini istedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener ayrıca il başkanlarından, yurttaşlarla sık sık bir araya gelerek, onların sorunlarını dinlemelerini de talep etti.

Akşener teşkilattan, partinin oy oranı ile Meclis'teki sandalye sayısının artırılmasına odaklanılmasını istedi.

Öne Çıkanlar