Akşener'den Kılıçdaroğlu yorumu: Cumhurbaşkanı adayı olmayı düşünebilir, sakınca yok

Akşener'den Kılıçdaroğlu yorumu: Cumhurbaşkanı adayı olmayı düşünebilir, sakınca yok
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kendisinin Cumhurbaşkanı adayı olup olmayacağı yönündeki soruya, 'Bugüne kadar ben öyle bir şey demedim' yanıtını verdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Ortak görüş olursa Cumhurbaşkanı adayı olurum" sözlerini değerlendiren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Olmayı düşünebilir, orada bir sakınca yok" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Meclis'te düzenlenen grup toplantısının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.  

Bir gazetecinin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığına aday olup olmayacağına yönelik sorusuna "Cumhurbaşkanı adayı olmayı düşünebilir, orada bir sakınca yok" cevabını verdi.

'BUGÜNE KADAR ÖYLE BİR ŞEY DEMEDİM'

 "Sizin de gönlünüz adaylıktan yanaydı" şeklindeki soruyu da yanıtlayan Akşener, "Bugüne kadar ben öyle bir şey demedim. Duydunuz mu ağzımdan?" dedi. Akşener, şöyle devam etti:

"Biz, millete odaklı bir çalışma yapıyoruz. Milletin dertlerini dinliyoruz, kamuoyunun gündemine getiriyoruz. En önemlisi de 20 Ocak 2020'den beri geziyorum.

Bu çalışmayı yaparken şahsıma, partime veya benim herhangi hayalime yönelik ki Türkiye'den başka bir hayalim yok onu da net bir şekilde söyleyeyim, en küçücük bir toz zerresi kadar bir şey yapmıyoruz. Yani esnaf, vatandaş, işsiz genç özne. Dolayısıyla vatandaşımız da bunu gördü. Seçime çok zaman var, o zaman neler olur hep birlikte görürüz."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar