Akşener’den Erdoğan’a: Bu arkadaş bir paralel evrende yaşıyor

Akşener’den Erdoğan’a: Bu arkadaş bir paralel evrende yaşıyor
Bütün meslek grupları acı içindeyken Erdoğan'ın Dodurga zaferini kutladığını söyleyen Akşener, ‘Cumhurbaşkanı Sarayı'na kapatıldığından bu yana bu arkadaş bir paralel evrende yaşıyor’ dedi.

İYİ Parti Genel Başkan’ı Meral Akşener, Sözcü yazarı Deniz Zeyrek’e konuştu. AKP’nin Çankırı Orta ilçesinin mahallesi olan Dodurga seçimlerini kazanması üzerine Zeyrek, Akşener’e ‘AK Parti'deki bu Dodurga Zaferi sevincini’ sordu. Akşener, Konya’da katledilen Dr. Ekrem Karayazı ve İstanbul’da katledilen avukat Servet Bakırtaş’ı anımsatarak, "Bütün meslek grupları bu kadar acı içindeyken Erdoğan Dodurga zaferi kutluyor" diyerek eleştirdi.

Erdoğan’ın paralel evrende yaşadığını belirten Akşener, "Madem doktor, avukat, kadın cinayetlerini, çocukların gençlerin umutsuzluğunu, ev kadınlarının çaresizliğini, çiftçinin çilesini örtebilecek kadar büyük bir seçim kazandınız, o zaman sandığı getir" dedi.

‘SARAY YAŞAMINDA ÜLKE GERÇEKLERİNİ GÖREMİYOR’

Zeyrek’in yazsının ilgili kısmı şöyle:

AK Parti'deki bu Dodurga Zaferi sevincini dün telefonla görüştüğüm İYİ Parti lideri Meral Akşener'e sordum.

Kendisi, Konya'da katledilen hekimi, İstanbul'da katledilen avukatı anımsattı ve şöyle dedi:

"Bütün meslek grupları bu kadar acı içindeyken Erdoğan Dodurga zaferi kutluyor. Cumhurbaşkanı Sarayı'na kapatıldığından bu yana bu arkadaş bir paralel evrende yaşıyor. Saray yaşamında ülke gerçeklerini göremiyor. ‘Açım' diyene ‘ne açı' diyor. Madem doktor, avukat, kadın cinayetlerini, çocukların gençlerin umutsuzluğunu, ev kadınlarının çaresizliğini, çiftçinin çilesini örtebilecek kadar büyük bir seçim kazandınız, o zaman sandığı getir."

NE OLMUŞTU?

Yeniden belde statüsü kazanan Çankırı'nın Dodurga ilçesinde 13 yıl aranın ardından belediye başkanı seçildi. Seçimi 995 oy alarak yüzde 86.81'lik orana ulaşan AKP Adayı Hasan Hüseyin Kaşıkçı kazandı.
 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar