Akşener: Arkadaşlarımıza saldırının failleri belli, hepsi de bir siyasi partinin yöneticisi

Akşener: Arkadaşlarımıza saldırının failleri belli, hepsi de bir siyasi partinin yöneticisi
Parti çalışanlarının saldırıya uğradığı Esenyurt'ta konuşan Akşener, sert konuştu, "Ben buradayım buyrun, namertler, korkaklar" dedi ve saldırının faillerinin belli olduğunu söyledi.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, dün partisinin Tanıtım Karavanı'na saldırı düzenlenen Esenyurt’ta açıklama yaptı.

Saldırıyla ilgili sert konuşan Akşener, saldırının faillerinin beli olduğunu söyledi:  

"Bu karavanda görev yapan 2 arkadaşımıza 25 kereste gibi adamın saldırması sonunda oluşan o çirkin, namert, şerefsiz, korkak saldırıyı lanetlemek üzere buradayız. İyi Parti'nin genel başkanının evine bile saldırılmıştır bu ülkede. Biliyorum ki arkadaşlarımızın uğradıkları saldırının faillerinin isimleri belli. Hepsi de bir siyasi partinin yöneticisi konumunda. Ama biliyoruz ki bugünün Türkiyesi'nde, bugünün hukukunda kesinlikle tahkibata uğramayacaktır." 

"Ben buradayım buyrun, namertler, korkaklar… 2 kişiye 25 kişi saldırılmaz." diyen Akşener, iktidarı da eleştirdi: 

"Bu ülkeyi uçurumun kenarındaydı dibine sürüklediniz. Partili Cumhurbaşkanlığı denilen bu ucube sistemin yapanın yanına kâr kaldığı bir düzen. Bu harami düzendir. And olsun ki milletimin helal oylarıyla sandıkta hepsini attaya göndereceğiz.5 maaş alan danışmanların karşısında iki büklüm olanlar, emret abi diyenler bu harami düzen devam etmeyecek. Haramiler buradayım burada!"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar