Akşener: 5 maaş alan doymaz danışmanlar işlerine devam etti, sizin çocuğunuz işsiz kaldı

Akşener: 5 maaş alan doymaz danışmanlar işlerine devam etti, sizin çocuğunuz işsiz kaldı
İyi Parti lideri Meral Akşener, esnaf ziyaretinde, '5 maaş alan doymaz danışmanlar işlerine devam etti, sizin çocuğunuz işsiz kaldı' dedi.

Akşener kalabalığa,"Korunan, yandaşlık kontenjanından koca koca maaşlara oturtulan o haramzadelere karşılık oylarınızla ceza verecek miyiz?" sorusunu yöneltti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Bursa’nın Orhangazi ilçesinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Akşener, daha sonra kendisini takip eden kalabalığa seslendi. Kalabalık grup arasında ‘Başbakan Akşener’ pankartları dikkat çekti.

Akşener'in "5 maaş alan doymaz danışmanlar işlerine devam etti, sizin çocuğunuz işsiz kaldı" sözleri üzerine kalabalıktan yuhalamalar yükseldi. Akşener, "Yapmayın, dertleşiyoruz" diyerek konuşmasına devam etti.

Vatandaşa seslendiği konuşmasında Akşener "İşsiz gencin iş bulması, istihdam yaratılması üzerinden, esnafın göçmesinin önüne geçmesi üzerinden, sanayiciye zeytinin iri tanelisinin 25 lira olması üzerinden, 9 lira 25 kuruş ince tanelinin olması üzerinden rekabet yapılacak. İşte burada, bu meydanda artık seçmen velinimettir" dedi.

'HARAMİ DÜZENİ YIKACAK MIYIZ?'

"Bu velinimet olan aziz milletin karşısında ben dahil herkes hazır olda duracak" ifadelerini kullanan Akşener, daha sonra vatandaşlara tek tek şu soruları yöneltti:

-Herkesi hazır olda durduracak mısınız? Beraber bu harami düzeni el ele verip yıkacak mıyız? 5 maaş alan haramzadeleri, kendi çocuğun işsizken 5 maaş alan o haramzade danışmanları oralardan, birlikte, beraber kovalayıp, onların yerine hak edenleri oturtacak mıyız?

-Senin çocuğun işsizken, KPSS'ye o kadar çalışıp, adam gibi puan alıp mülakatta elenirken, mülakatı bu ülkede beraber kaldıracağız tamam mı?

-Korunan, yandaşlık kontenjanından koca koca maaşlara oturtulan o haramzadelere karşılık oylarınızla ceza verecek miyiz?

Ağaların, muhteremlerin benim gibi buraya gelip sizin karşınızda hazır ola geçmesini sağlayacak mıyız?

Kalabalıktan yükselen ‘evet' seslerinin ardından Akşener, "Tamam o zaman Allah razı olsun, göreceksiniz buraya herkes gelecek" dedi.

Öne Çıkanlar