AKP Silvan ilçe eski başkanı yönetimi ile birlikte CHP’ye katıldı

AKP Silvan ilçe eski başkanı yönetimi ile birlikte CHP’ye katıldı
Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde partisinden istifa eden AKP eski ilçe başkanı, yönetimi ile birlikte CHP’ye katıldı.

Remzi BUDANCİR


+GERÇEK- Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) bölgede çalışmaları sürüyor. Diyarbakır, Van ve Urfa başta olmak üzere daha önce AKP ve merkez sağ partilerinde siyaset yapanların CHP’ye katılımları devam ediyor. Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde AKP İlçe başkanı Nimet Aksoy, eski yönetimi ile birlikte partisinden istifa ederek CHP’ye katıldı.

CHP’YE KATILANLAR KILIÇDAROĞLU'NU ZİYARET ETTİ

CHP’ye katılanlar Ankara’da CHP Genel Merkezi'nde düzenlenen bir törenle rozetleri takıldı. Aksoy’a CHP İstanbul Milletvekili ve Parti Örgütü ve Örgüt Yönetimlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, CHP Silvan İlçe Başkanı İhsan Kızılkan tarafından rozetleri takıldı. Aksoy ve ekibi ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti.

KIZILKAN: SİLVAN’DA BİNLERCE KİŞİ PARTİMİZE KATILDI

Partilerine katılımla ilgili açıklama yapan CHP Diyarbakır İl Başkanı Gönül Özel, CHP’nin Diyarbakır'da gün geçtikçe güçlendiğini ve bölgede katılımların devam edeceğini söyledi.  CHP Silvan İlçe Başkanı İhsan Kızılkan,  ilçede partilerine  katılımın sürdüğünü aktardı. Göreve geldikleri günden beri partisine binlerce kişinin katıldığını ifade eden Kızılkan, en son olarak da eski AK Parti İlçe Başkanı Nimet Aksoy'un CHP'ye katıldığını söyledi.

'PARTİMİZ BÜTÜYOR'

Partilerine ilginin giderek arttığına dikkat çeken Kızıkan, "CHP Silvan'da her gün daha da büyüyor. Partimize katılan Nimet Aksoy ve diğer arkadaşlara hoş geldin diyoruz. Bundan sonra hep beraber Silvan'da CHP'nin başarısı için çalışacağız. CHP'nin Silvan'da seçimleri kazanarak birinci parti olması için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.  dedi

Öne Çıkanlar