Külliye'de basket maçı: 'Cumhurbaşkanımız formundaydı maşallah'

Külliye'de basket maçı: 'Cumhurbaşkanımız formundaydı maşallah'
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la birlikte AKP'li isimler Mustafa Varank, İbrahim Kalın, Fahrettin Altun ve Türkiye ;Basketbol Federassyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, basket maçı yaptı.

Basket maçı yapan Erdoğan ve kurmaylarının paylaşımına göre karşılaşmayı 50-24 Erdoğan'ın oynadığı takım kazandı. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın çektiği fotoğrafı "Maç sonrası durum değerlendirmesi. CB’mız formundaydı maşallah" notuyla paylaştı. 

Fizyoterapist ve Cumhurbaşkanı Danışmanı Ahmet Çotuk ise Erdoğan'la çektirdikleri fotoğrafı "Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile sabah sporu sonrası" şeklinde paylaştı.

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu'nun da oynadığı maçın ardından Sanayi ve Teknoloji Bakanı Bakanı Mustafa Varank Erdoğan'ın güldüğü bir fotoğrafını "Skor 50-24. Kimin yendiği anlaşılıyordur" diyerek paylaştı. 

Yenilen takımda yer alan İletişim Başkanı Fahrettin Altun ise Mustafa Varank ile bir fotoğrafını paylaşarak "Olsun, mücadeleden bir an olsun vazgeçmedik" diye yazdı.

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı ve Türkiye Basketbol Federayonu Başkanı Hidayet Türkoğlu da "İyi mücadele ettiniz" paylaşımını yaptı.

Öne Çıkanlar