AKP’lilerden maskesiz ve mesafesiz piknik

AKP’lilerden maskesiz ve mesafesiz piknik
AKP Uzungeçit Belde Belediye Başkanı Cemil Yıldız ve beraberindekiler Cizre’den götürdükleri dengbêj ve sanatçılarla piknik yaptı.

Coronavirus (Covid-19) salgını nedeniyle sokağa çıkma yasağı dahil birçok konuda önlemler alınırken, bir yandan da "evde kal" çağrıları yapan AKP’li başkanların fiziki mesafeye dikkat etmeden piknik yaptığı görüntüler ortaya çıktı.

Şırnak'ın Uludere ilçesine bağlı Uzungeçit (Dêra Hînê) Belde Belediye Başkanı Cemil Yıldız ve AKP Uzungeçit Belde Başkanı Kadri Yıldız’ın da aralarında olduğu çok sayıda kişi piknik düzenledi. Cizre’den çalgıcı ve dengbêjlerin götürüldüğü festival havasındaki piknik Uzungeçit Beldesi’nin 2 kilometre ilerisindeki Mağara Pınarı’nda (Kunkewi) yapıldı.

Sosyal medya hesaplarında dün canlı yayınla paylaşılan piknikte onlarca kişinin fiziki mesafesiz ve maskesiz çalınan müziklere eşlik ederek eğlenmesi dikkat çekti.

Uludere’ye bağlı Andaç (Elemûn) Köyü bir hafta önce 2 coronavirus vakasının tespit edilmesi nedeniyle karantina altına alınmıştı. (MA)

Öne Çıkanlar