AKP, tanıtım paylaşımında DEVA Partisi’nin miting fotoğrafını kullandı

AKP, tanıtım paylaşımında DEVA Partisi’nin miting fotoğrafını kullandı
AKP Antep Şehitkamil İlçe Başkanlığı, sosyal medyadaki paylaşımında DEVA Partisi'nin Antep mitinginde çekilen bir fotoğrafı paylaştı.

AKP Şehitkamil İlçe Başkanlığı resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda kentin çeşitli bölgelerinde yapılan köprülü kavşakların fotoğraflarını ve DEVA Partisi'nin 20 Mayıs'ta İstasyon Meydanı'nda yaptığı mitinginde çekilmiş bir fotoğraf kullandı.

Şehitkamil İlçe Başkanlığı paylaşımda, "Gaziantep belediyelerimizin elinin değdiği her yer güzel. Gazi şehrimiz günden güne daha çok büyüyen ve daha çok güzelleşen şehir" denildi.

Eleştiriler üzerine paylaşım AKP Şehitkamil İlçe Başkanlığı tarafından silindi.

‘KALABALIK MİTİNG GÖRÜNTÜLERİNE İHTİYACINIZ OLDUĞUNU BİLİYORUZ’

Sözcü'den Ahmet Kaya'nın haberine göre DEVA Partisi Antep İl Başkanı Avukat Ertuğrul ise AK Şehitkamil İlçe Başkanlığı'nın paylaşımına, "AKP Şehitkamil İlçe Başkanlığı GaziantepYaptı etiketine partimizin Gaziantep mitingine ait görüntüleri kullanmış. Kalabalık miting görüntülerine ihtiyacınız olduğunu biliyoruz. İhtiyacınız olan diğer fotoğraflar için gaziantepdeva hesabını takibe alın" yorumu yaptı.

Yanlışlık yapılarak DEVA Partisi mitinginin kullanıldığı düşünülen paylaşım daha sonra gelen eleştirici yorumlar üzerine AKP Şehitkamil İlçe Başkanlığı tarafından silindi.

     

 

Öne Çıkanlar